Kiegészítő és szintemelő érettségit sem tehetek idén? Ha mégis akkor mikor kapjuk meg, hogy melyik suliba kell menni vizsgázni?
Én is ugyanígy vagyok, valahol azt írják tudunk érettségizni, valahol azt, hogy nem.
Én sem kaptam még meg a behívót.
Visszaírtak. Küldtek egy sablonszerű szöveges üzenetet, ahol leírták, hogy a felsőoktatásba való jelentkezésem bekerült a nyilvántartásba, meg leírták, hogy figyeljem folyamatosan a felvit, meg a határidőket pár dologra. Ennyi. A kérdésemre konkrét választ nem kaptam. Végén sikeres felvételit kívántak.
Szerintem ez egy sablonszöveg, amit mindenkinek elküldenek aki kérdez valamit.
De szerintem érettségizhetünk. A héten meg szerintem a behívóknak is meg kell érkezniük.
De egyébként lehet, hogy ez csak egy szimpla tájékoztató volt, amit mindenkinek elküldtek.
Sőt, jobban belegondolva az a valószínű :D
Gondolom akkor neked is küldtek.
Na írtak választ.
Szó szerint ezt írták:
A szintemelő vizsgák közül:
Törölni kell azokat, amelyeket a középiskola befejezése előtti (10-11) évfolyamokon tennének le a vizsgázók.
Nem kell törölni azokat, amelyeket a középiskola befejező évfolyamán tanulók kívánnak letenni, valamint
azokat, amelyeket olyanok kívánnak letenni, akiknek van már érettségi bizonyítványuk.
Tehát mehetünk vizsgázni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!