Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mégis mikor akarják újra...

Bözse22 kérdése:

Mégis mikor akarják újra indítani az iskolákat?

Figyelt kérdés
Most öszíntén... Nem lenne logikusabb ezt az évet csak úgy elengedni? Én Romániában élek és itt nálunk már 7200 ember van megfertőzödve, és errefel május közepe és vége fele szeretnék újraindítani a tanítást. Normálisak? Ennyi fertőzöttel... Tudom, hogy nem várhatnak a végtelenségik, de ha azt akarják kivárni, hogy egy fertőzött se maradjon akkor egész Karácsonyig is várhatnánk... Szerintetek it kéne tenniük. Persze nem csak Romániába, hanem Magyarországon is, mégha ott kevesebb a fertőzött...

2020. ápr. 15. 19:33
 1/5 anonim válasza:
56%
Szerintem nem fogják.
2020. ápr. 15. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem szeptembernél hamarabb semmiképp se kéne. Se itt, se ott. Addig kéne várni, amíg a tudósok nem mondanak valami megnyugtatót: hogy már van védőoltás, vagy hogy már van megbízható gyógymód, vagy hogy már annyian átfertőződtek, hogy nem kell jobban izgulni, mint pl. az influenzától, vagy ilyesmi.
2020. ápr. 15. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egy orbitális hülyeség kinyitni az iskolákat május közepén. Egyrészt, minek? 1 hónap lenne a tanévből, és még a járványt is csak fékezné. Több fertőzöttel nyitnak ki az iskolák mint amikor bezártak! Ez nevetséges.. Nem tudom hogy mit gondolnak azok az országok vezetői akik bejelentették a májusi iskolakezdést.. Egyszerűen ez érthetetlen... ki szeretnék az egész népet írtani, vagy egy második hullám alá vetni az országot, vagy nem tudom. Kiváncsi lennék milyen érvek vannak ez mellett. Valahogy így gondolkozhatnak: Nyissuk ki az iskolákat, ezzel a járványt újrakezdjük, több millió ember újra iskolába megy, jön egy második hullám, és ez milyen tök király lesz! Érthetetlen..
2020. ápr. 16. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

"Kiváncsi lennék milyen érvek vannak ez mellett."

Szerintem gazdasági :( : ha azt akarjuk, hogy újra pörögjön a gazdaság, ahhoz az kell, hogy minél több ember visszamenjen dolgozni, ahhoz viszont az kell, hogy a gyerekeikről gondoskodva legyen nap közben valahol (mégpedig nem otthon, mert akkor a szülők nem mehetnek vissza dolgozni mégse), ergo nyissuk ki újra az iskolákat.

2020. ápr. 16. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Diákok tuti örülnének az elveszett évnek.
2020. ápr. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!