Ugye bezárták az iskolákat de, digitális tanítás lesz. AKkor nyáron nem kell bemenni?
Elméletileg augusztusra tolódik ki, véget ér a tanév és kezdődik a következő. A labormérések, gyakorlati órák és vizsgáztatás előreláthatóan a nyáron fog lezajlani, közben pedig megy ez a förmedvény (DT)!
Tanárként nem buli a digitális tanítás, 118db emailt kaptam az első 2 napban, tegnap hajnali 3-ra válaszoltam meg mindet, de már ismételten van 31db.
Időközben kiderült, hogy papíron szabin voltam, közben még a szombatomat is erre pazaroltam.
Kérdező a nyarad attól függ, hogy hol tanulsz, vannak-e laboralkalmaid, gyakorlati óráid, folyamatos számonkérésű, vagy vizsgás a tantárgyad.
Nálunk a tervezet az volt, hogy a folyamatos számonkérésű tantárgyak esetén tartunk majd órát és 2 rövidített tartalmú ZH eredményére kapnak jegyet. Erről ki is értesítettem mindenkit, majd még aznap este jött az újabb infó, hogy csak vizsga lesz, ezt szintén körbeküldtem.
Reggelre viszont ismét változott a helyzet tartunk órát nyáron és vizsgáznak belőle augusztusban...
Ismét körlevél, de már csak annyi, hogy 3-4 naponta figyeljék az egyetemi honlapot!
Összegezve senki nem tud semmit, sőt van olyan vezető, aki most továbbította csak a 4-5 nappal korábbi fejleményeket, melyek már akkor sem voltak érvényben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!