Mit pattog mindenki a koronavíruson? Már miért tartana hónapokig, szerintem egy hét múlva már semmi nem lesz belőle. Erre bezáratják az egyetemeket, iskolákat, holott a fertőzöttek száma alig 30. Azt hiszem elment az ország vezetőinek az esze.
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 19:21
1/17 anonim válasza:
"Már miért tartana hónapokig, szerintem egy hét múlva már semmi nem lesz belőle."
Teljesen igazad van. Olaszországban is lement egy hét alatt.
2/17 anonim válasza:
Jó lenne, ha így lenne, de nem valószínű.
3/17 anonim válasza:
Még akkor se menne le egy hét alatt, ha szigorú karantént vezetnének be.
Nézd meg olaszokat, a legjobb példa. Ugyanis a kormányunk ugyanúgy késve reagál le mindent, mint ők. Kb. ugyanazt a protokollt követik. Még a Magyar Orvosi Kamara szakmai véleménye se érdekli őket. :/
5/17 anonim válasza:
6/17 A kérdező kommentje:
Már miért lenne troll kérdés?? Nézd meg ma 2 fertőzött, holnap lehet egyse... Mehet mindenki dolgozni és tanulni.
2020. márc. 15. 19:34
7/17 anonim válasza:
Ha senkit nem teszteltünk, senki nem lesz beteg. Ha senki nem beteg, nincs járvány.
Nyilván van járvány. Csak nagyon keveset teszteltünk, ezért ilyen kevés a fertőzöttek száma.
8/17 anonim válasza:
1 hét múlva? kb. 10-20 fertőzöttről tudunk, ha minden igaz és még csak most kezdett beindulni. Én egyáltalán nem pánikolok, mert nem én vagyok a célcsoport, de elég egyértelmű, hogy nem azért zárták be pl. az orvosi egyetemet, mert pihengetni akartak otthon.
9/17 anonim válasza:
az ilyen emberek mentalítása miatt terjed egyre jobban a vírus
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pedig már hónapok óta próbálom pozitív irányba terelni a mentalitásom. Akár hiszed akár nem, már sokat fejlődött.. de még mindig van hová. :)
2020. márc. 15. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!