Mit pattog mindenki a koronavíruson? Már miért tartana hónapokig, szerintem egy hét múlva már semmi nem lesz belőle. Erre bezáratják az egyetemeket, iskolákat, holott a fertőzöttek száma alig 30. Azt hiszem elment az ország vezetőinek az esze.
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 19:21
11/17 anonim válasza:
Hát nem jött be a számításod... "Holnap egy se" azóta 226-nál tartunk, világszinten meg had ne kezdjem el részletezni, hogy a mi a helyzet...-.- nem tudom egyesek miért viselkednek direkt ellentétesen. Nyilván mindenki látja és olvassa a híreket, erre egy csomó ember a mai napig állítja, hogy baromság az egész. Most komolyan tényleg nem értitek vagy ennyire tesztek mindenre? Már nem tudom melyik a rosszabb, de nem tudom elképzelni hogy egyesek ennyire p*csa hülyék!!!
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyönyörű szavaid. Igazán kedves ember lehetsz te is. :)
2020. márc. 25. 10:25
14/17 anonim válasza:
Hát nem ment le egy hét alatt...
15/17 anonim válasza:
Egy hónap alatt se ment le.
A fertőzöttek száma meg már bőven 30, sőt...
16/17 anonim válasza:
tobb,mint 1600 fertozott van
tenyleg lemegy egy het alatt :D koszonjuk,kedves kerdezo!
17/17 anonim válasza:
Három év után már mindenki látja, micsoda bullshit volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!