Melyik suliba oszthatnak be èrettsègire Szombathelyen?
Idèn újra èrettsègizem 2 tárgyból Szombathelyen , egy ismètlő töri s egy angol kiegèszítő èrettsègim lesz közèpszinten. Kormány Hivatalban jelentkeztem. Az lenne a kèrdèsem ,hogy aki esetleg èrettsègizett újra Szombathelyen ,melyik suliba osztottak be titeket? Van egy konkrèt suli ahova küldik a külsős vizsgázokat vagy bármelyik suliba beoszthatnak?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nagyon Szèpen Köszönöm a válaszokat! :) Mindkèt válaszra ment a zöld kèz ;)
Utolsó : ezt eddig nem is tudtam ,hogy a közèpszintű èrettsègin is csak a helyszín az adott iskola a kormányhivatalos jelentkezès esetèn , s a tanárok más sulikból vannak , azt hittem ez csak az emeltnèl van így. :)
Utolsó, nem ismerem a te eseted részleteit, így nem tudom megmondani, miben tévedsz vagy mit láttál rosszul, de a jogszabály egyértelmű.
12. § (3) Az érettségi vizsgára történő jelentkezést a vizsgabizottságot működtető intézménybe lehet benyújtani.
Ahol jelentkezel, az az intézmény állítja össze a vizsgabizottságot.
A (6) bekezdés ezt megismétli. Ettől a jogszabálytól nem lehet eltérni.
3. Válaszoló :
Èn is így tudtam s hallottam másoktól ! Ezèrt is csodálkoztam azon amit a 2. válaszoló írt , mert amit írt èn úgy tudtam ,hogy csak emelten van így , s közèpszinten az adott iskola tanárai vizsgáztatnak. Akkor ezek szerint mègis csak èn emlèkeztem/tudtam jól? :) :O
Aki iskolában jelentkezik, azt a saját tanárai vizsgáztatják.
A kormányhivatali jelentkezésekre ez nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!