Igazolt Asperger-szindrómásként kaphatok matematikából felmentést?
Az autisták hirhedten jók matekból, erre akarsz felmentést?
A diszkalkuliások kapnak felmentést matekból. Te max. plusz feladatokat kaphatsz.
Okosabb vagy az atlagnal fiam!
Nem!
#1: De, létezik még az Asperger-szindróma, mint diagnózis. Engem is azzal diagnosztizáltak.
A spektrumon a legtöbb autistának átlagosak a matematikai képességei. Úgyhogy ezzel nem mentenek fel.
én aspi vagyok, és ötször buktam matekból.
az egy nagy tévedés, h. az aspik szuper matekosok.
részt vettem felnőttként, mert gyerekkoromban nem küldtek el rá, diszkalkulia-vizsgálaton.
és nem kaptam meg a papírt róla, de nem azért, mert nem vagyok diszkalkuliás, mert azt mondták, vélelmezhetően az vagyok, hanem mert felnőttként nem állíthatják ki erről a papírt, ami miatt nagyon mérges vok rájuk.
a több órás vizsgálat alatt végig csak az autizmusról volt szó, holott én úgy tudtam, diszkalkulia-vizsgálaton veszek részt, hiszen arra nyújtottam be kérelmet az adott intézetnél pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!