Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi pontszámítás OKJ...

Egyetemi pontszámítás OKJ eredménnyel?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy már OKJ vizsgaeredménnyel és kapok pontot a tovább tanuláshoz? ma mentem fel a felvi-re hogy megnézzem mennyi pontom lett és nagy meglepetésre 428-at írt/ír. újra érettségiztem idén matekból és úgy számoltam hogy az új 79%-kossal lesz 352. Láttam egy olyan cikket ahol azt írták hogy idéntől kezdve OKJ vizsgaeredménnyel is lehet számolni (idén szereztem OKJ bizonyítványt is) de nem volt világos mi alapján is számol most. Örülhetek a 428 pontomnak vagy valami elírás történt?

2021. jún. 9. 15:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

"az rég túllépte a 100 többletpontot."

Nem lépte túl, ismétlem hogy csak 1 EMELT után kapod meg az 50 pontot, a 2. után már nem.

Ez így csak 90 pont bárhogy számolod és nem lépte túl a 100-t.

2021. júl. 3. 11:10
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Illetve úgy tudom hogy infó szakon mindegy hogy melyik tantárgyból van emelted beleszámít.
2021. júl. 3. 11:10
 33/34 Deckardd ***** válasza:
30%
Hangsúlyozom, KÉT emeltért kaphatsz többletpontot. Nézd meg a felvit, világosan le van írva, hogy idézem “emelt szintű érettségiért járó többletpontok összege MAX 100”
2021. júl. 3. 13:35
 34/34 Deckardd ***** válasza:
0%

[link]

Tájékozódj.

2021. júl. 3. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!