Egyetemi pontszámítás OKJ eredménnyel?
A 352 az duplazassal jött volna ki matek-infó 79-67 plusz 60 többlet pont nyelvvizsga és okj miatt.
A 428at úgy tudom elkepzelni hogy van egy olyan lehetőség hogy vizsga négyszerezése es többlet pont azaz 4x100 mert ötös lett a szakmai vizsgám plusz 28 a nyelvvizsgam miatt.
De csak spekulalok, teljesen elvesztem mar ebben a rendszerben :D
Nekünk az mondták, hogy nem lehet számolni úgy az egyetemi pontokat.
Nem lehet az, hogy a tanulmányi eredményeidből és az érettségi eredményeidből + a többletpontból jött ki a 428 pont?
Borzasztóak voltak a jegyeim az iskolában,a minimum sem lenne meg azokkal nem hogy 400+.
Itt láttam a szakmai vizsgáról a dolgokat: [link]
Akkor se stimmel valami. A szakmai vizsgád alapján megkapod a 400 pontot, de akkor hol van a többletpont az emelt érettségi után?
Mert azt még elfogadom, hogy mivel a szakmai jegyed alapján számolja a pontodat ezért nem kapod meg a 32 pontot pluszba. De az 50 pontot akkor miért nem adta még hozzá?
Akkor kezdhetsz örülni. Jelenleg semmi nem mutatja az ellenkezőjét, hogy ne az OKJ eredményedből lett volna számolva a pontjaid. Gondolom azt is ugyanúgy elfogadják. Utolsó kérdés, melyik évbe szerezted meg az OKJ lapod?
2021-ben vagy 2020-ban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!