Holnap vizsga,de nem tudok semmit,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából csak egy tantárgyból nem tudok kb semmit. Többi megy..
Már azon gondolkoztam,hogy nem megyek be holnap..
2021. máj. 31. 12:54
1/4 anonim válasza:
Itt van még a mai nap, állj neki tanulni. Olvasd, próbáld meg visszamondani. Menni fog.
2/4 anonim válasza:
Én pénteken szóbelizek és gyakorlati vizsgám lesz. Most kezdtem hozzá a project feladatnak is. Azt sem tudom mit csinálok. Kb ugyanezt érzem én is.
De egyébként pedig ne add fel. Valamit csak összehozol.A tanár szerintem úgy is segít. Hajrá.
3/4 A kérdező kommentje:
Idegen tanárok lesznek. :/
Műszakiból még tételem sincs nem tudok miből tanulni. Könyvünk sincs.
2021. máj. 31. 13:03
4/4 anonim válasza:
Ha korlátozott számú vizsgalehetőséged van, és tényleg semmit sem tudsz, akkor szerezz egy orvosi igazolást, és ne menj el vizsgázni. Ha nincs ilyen probléma, akkor tanulj és remélj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!