Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 16 évesen lehet elsősegélyvizs...

16 évesen lehet elsősegélyvizsgára jelentkezni szülő nélkül?

Figyelt kérdés
Minden nap dolgoznak és nem tudnak elkisérni az autóiskolába. Vagy ha kell hozzá engedély akkor elég ha hazahozok egy hozzájáruló nyilatkozatot amit ők kitöltenek? Vagy ez hogy működik?

2021. máj. 30. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Hívd fel az autósiskolát, hogy egyáltalán kell-e szülői beleegyezés a vizsgára jelentkezéshez. Ha kell, aláíratsz velük egy hozzájárulást, és ennyi.
2021. máj. 30. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elsősegély re nem az autósikolánál kell jelentkezni, hanem a Vöröskeresztnél. És kell szülői beleegyező de csak a vizsgához, nem a jekentkezeshez úgy emlékszem. Budapesten telefonon kellett vizsgaidőpontot kérni.
2021. máj. 30. 18:21
 3/3 Anakin77 válasza:
Nekem az lenne a kérdésem ,hogy ha én 2019 júliusában megcsináltam az elméletit és utána meg volt már a forgalmim is ,de az elsősegélyt nem csináltam meg akkor azt meddig lehet még megcsinálni és ha meg lehet akkor ugyanúgy kell a beleegyező nyilatkozat vagy ha már 18 vagyok akkor fölösleges?Ha valaki betud nekem linkelni egy határozatot vagy bármit annak is nagyon hálás leszek.Nem tudom ,hogy ez a 2éves határidő még él-e avagy sem.
2021. jún. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!