10. osztályban vagyok, és 2 db tantárgyból meg fogok bukni. Nehezek a tantárgyak, semmi extra. Lesz ennek komoly következménye?
Egyetemről majd ne is álmodj. 10.-ben megbukni....nem hiszem hogy nem szégyelled.
Teljesen jogos ha elveszik a géped és a telefonod. Én vissza sem adnám majd csak ha elvégezted a sulit.
Amúgy nem év végi bukás esetén van az évismétlés? Úgyhogy nyugi, lazulj és újra kezdheted a 10.-et Szeptemberben.
Én egy szóval sem mondtam hogy nem szégyenlem magam. Én csak azt szeretném tudni hogy mivel jár, ha ez megtörténne. Nem értem miért kritizálsz, ha csak a kérdésemre szeretném megkapni a választ.
Félévi bukás esetén nem lesz semmi, ne aggódj. :)
#3: Nekem a gimiben volt olyan osztálytársam, aki 9-ben megbukott 2 tárgyból év végén, aki most már a Corvinusra készül... :)
De volt olyan is, aki 8.-ban bukott meg biológiából, és most már az ELTE-TTK matek-fizika szakán tanul... :-)
Nem lesz semmi, ez még menthető :)
Én 10.ben év végén buktam angolból, pótvizsgát letettem, most meg SZTE-n vagyok a szakomon a második legjobb tanuló.
A félévi az csak egy értesítő, hogy miképp állsz jelenleg. Ebből még lehet javítani.
Év végén úgy van hogy 3 tantárgyból való bukásig pótvizsgázhatsz, ha annál több akkor automatikusan bukás! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!