Fiatalok, akiknek digitális oktatás van, és a szülők otthon vannak. Titeket mennyire zavarnak? Csak én küzdök a lent leírt, vagy ahoz hasonló problémával?
Nekem személy szerint nagyon elegem van már ebből a digitális oktatásból.
Ha a szüleim nem lennének itthon, akkor talán jó is lenne.
Mivel műszakban járnak, valamelyikük mindig itthon van, rosszabb esetben mindketten, és egyszerűen lehetetlen tőlük figyelni.
Nem tartják tiszteletben azt, hogy órám van. Folyamatosan hangosan kommunikálnak, van hogy veszekedés is van, zúgnak, zenét hallgatnak hangosan, emiatt az órákon nem is szoktam felszólalni. Túl nagy a háttérzaj.
Ennél már csak az jobb, amikor felelésnél bekapcsolom a kamerát, és valamelyik elkezd bejárkálni a szobába. Hiába kérem meg hogy egy 15 percig most hagyjon békén.
Mindezek mellett még zaklatnak a házimunkával, mikor mondom nekik hogy most nem tudok kiteregetni, mert lassan órám van, még én vagyok a rossz.
Nem szerettem iskolába járni, de legalább az órákon tudtam figyelni. És nem kellett a folyamatos itthoni "piszkálódást" hallgatni.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!