Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az idei érettségi...

Szerintetek az idei érettségi átlagon már érződni fog a digitális oktatás hatása?

Figyelt kérdés

Ugyebár tavalyin még annyira nem érződött hiszen csak összvissz 2 hónap esett ki nekik az érettségiig. Az ideieknek viszont most idáig már 7 hónap a kiesés a tavalyival együtt ezért logikusabb, hogy esetleg a hiányosságok jobban elő fognak jönni. Nem feltétlenül kell ahhoz nem tanulni, hogy hiányosság előjöjjön, elég ha valamit kihagy a tételeiből a diák amit jelenléti mellett megtanulna hisz a tanár elmondja. Én is így jártam fizikából, egyedül készültem az emelt érettségire de közbe be is iratkoztam egy előkészítő kurzusra ami most indult el és kiderült, hogy rengeteg fontos információt nem építettem bele a tételbe ami fontos a sikeres érettségihez. Ilyen alapon simán elképzelhető, hogy ezek a hiányosságok más tantárgyakból is előjönnek. Nálunk és még sok más helyen nem kapnak a diákok komplett kidolgozott tételt.

Mit gondoltok? Lesz negatív irányba történő befolyása a digitális oktatásnak? Elképzelhető, hogy ez az az évfolyam lesz az amelyiken a legjobban fog csattanni az egész?

2021. febr. 9. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogy is lesz, akinek idén távoktatása volt, annak már tavaly is. Távoktatásosok versenyeznek az egyetemekre bekerülésért, így mindenkinek ugyanannyi esélye lesz ilyen szempontból.
2021. febr. 9. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
de pl az államilag meghatározott minimum pontszámú szakokon eléggé fog érződni szerintem... nagyon küzdök, hogy meglegyen a minimum, de nagyon necces :(
2021. márc. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!