Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Befizetési azonosító szám, az...

Befizetési azonosító szám, az a csekken melyik?

Figyelt kérdés

Jelentkezési laphoz kell. Az én példányomon az alsó sorban lévő "azonosító" szám, vagy a posta példányán lévő középső?

Ha a postai, akkor nagy sz.rban vagyok, mert már befizettem mielőtt beleírtam volna.

2021. máj. 14. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen jelentkezésről van szó, mert nem mindegy?
2021. máj. 14. 11:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Közúti elsősegély vizsga a Vöröskeresztnél.

Már megnéztem, hogy a postai példányon lévőt kellett volna odaírnom. Nem tudom, elfogadják-e az én példányomon lévő azonosítószámot, vagy kifizettetik velem mégegyszer... :(

2021. máj. 14. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szkenneld át nekik a jót, el fogják fogadni.
2021. máj. 14. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Ami a postai példányon van szám, azt már nem tudom nekik átküldeni mert már befizettem és postán van. Az én példányomon lévő szám meg nem az, ami nekik kéne, de ráírom azt.

Mindegy, csak elfogadják, én meg máskor nem kapkodok ennyire. :)

2021. máj. 14. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!