Matek érettségin mire adnak részpontokat?
Figyelt kérdés
Idén írtam a matekot, és a megoldókulcs alapján van ahol jól gondolkodtam viszont közben elrontottam, de van olyan amit végig megcsináltam, de köze nincs a megoldáshoz... az ilyenekre is lehet kapni pontot vagy az tuti 0 pont?2021. máj. 8. 18:57
2/4 A kérdező kommentje:
Olyanért is aminek köze nincs a rendes megoldáshoz? Nekem elég lenne azokból egy-egy pont is, mert ezen múlik az ötösöm...
2021. máj. 8. 19:09
3/4 anonim válasza:
Igen, kapsz. Például az első részben kaphatsz arra is pontot, hogy a valószínűségszámításnál felírod, hogy P=jó/összes
Meg ilyenek
Ha a tanár rendes, akkor kifejezetten keresi ezeket a pontokat.
4/4 anonim válasza:
Ha a megoldásodban elvi hiba van, nem számolási akkor nullázódik a pont.
Ha van benne jó gondolat, csak elszámoltad, vagy nem jó adattal számoltál akkor 1-2 pontot kaphatsz rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!