Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A gyerekekkel mennyire tanítjá...

A gyerekekkel mennyire tanítják a periodikus rendszert. Mennyire természetes tudni?

Figyelt kérdés

Már régen volt egyébként, de érdekelnek a dolgok, hogy a képességemet, ha mások nem olyan hasznosítani tudjam.

Szóval természettudományos érdeklődéssel, természettudományos egyetemen a legelején tudtam, a periódusos rendszer nagy részét. A használt elmekel. Tehát csak a nagy részét, nem az egészet. És nem is úgy tudtam, hogy ránéztem, párszor, és megtanultam, hanem szerintem egy hosszabb folyamt volt, de a végén feladatmegoldáskor képileg láttam magam előtt. Az ásványképleteket mindenki magolta, én sose tudtam magolni. Nagyrészt tudtam a szerkezetét, ez segített, és volt benne olyan is, hogy a pozitív, negatív értékeket számoltam, hogy nullára jöjjön ki. Ebbe benne volt az egyes elemek periodikus rendszerbeni helyénik, így értékeinek tudása. Ez mennyire természetes? Átlagos?

#memória #tananyag #periodusos rendszer.
ma 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyira biztos, hogy a nevét le tudják írni helyesen ...

Úgy végeztél te egyetemet, ahogy én vagyok a római pápa.

ma 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen elírtam a nevét, pedig előtte jól írtam. ( Egyébként már 14 éve végeztem az egyetemen, alig tudok belőle valamit, és még sok általános iskolás dologra sem emlékszek. Németből lenyelvizsgáztam, ugyanúgy 14 éve, és eszembe jutott egy vicc, de nem tudtam a te hogy van németül, de a keretes szerkezetet, egy két nyelvtani dolgot igen.) Azért utálom itt ezeket a válaszokat, hogy te biztos nem jártál egyetemre stb., mert annyi mindent nem tusz rólam, hogy miért, mit, hogy írok. Akár lehetek diszlexiás is. Lehet ezt se jól írtam. Igen én gyetemen sok bonyolult dolgot tudtam, de pl. néhány dolgot az ujjaimon számoltam. Ekkor egyszer egy tanár bántott is érte, és hogy a fogyatékosok szoktak. El is gondolkoztam se sokszor rajta értelmi fogyatékos vagyok? De akkor hogy jutottam idáig stb. De ez a válasz sajnos nem segített. Lehetett ez. Hozzáteszem egy tanösvényszerű szöveget javíttam pénzért egy magyartanárral. Kijavította, hogy a fekete nadálytőt egybe kell írni.

Lehet, itt is sok hibát elvétettem, tehát még a 8 osztályt se végeztem rl

ma 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként kétszer szerepel a szövegben, másodjára ha jól látom már helyesen, tehát valószínűsíthető, hogy valami elírásból, hasonlóból fakadt az első.
ma 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha jól látom, még a kulcsszónál is jól szerepel. Tehát egyszer hibásan, kétszer jól.
ma 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3-szor, és abból kétszer rossz. Továbbá aki egyetememet végzett, az pontosan tudja, hogy olyan, hogy "természettudományos egyetem" nincs.
ma 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó igazad van kétszer rossz. Az egyetemnek nem a nevét akartam leírni, de a kérdésre nem tudnál véletlrnül válaszolni?
ma 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyerekek nem tudják a periódusos rendszert, maximum néhány alap elemet. Mint ahogy általában a kémiát se.
ma 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Na mindegy megkérdeztem a mesterséges inteligenciát arról hogy tanítják. Attól okosabb lettem.

Az nem bánt, ha valami elsőre rosszul sikerül, egy egyébként súlyos depressziós embert. Az embert bángják itt, a facebookon, és mindenhol. Talán jobb, ha a mesterséges intelligenciával tárgyalom meg a dolgaim tárgyi részét? A lelkit meg a tflefonos lelkisrgély szolgálattal?

Egyébként ott hosszú választ kaptam arról, hogy bizonyos helyeken hogy tanítják, és mikor mit a periódusos rendszerböl, és, hogy igen, van ahol egy részét meg kell tanulni.

ma 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!