Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyet lehet? Valóban behívhatn...

Ilyet lehet? Valóban behívhatnak most dolgozatot írni?

Figyelt kérdés

Egy vidéki középiskolába járok, ami az ország legjobbjai közé van sorolva, tehát megy a hajtás rendesen. 11.-es vagyok, azaz nem végzős. Holnap délután be kellene mennem egy egyébként nem létfontosságú fizika dolgozatot megírnom, mivel fizika faktos vagyok. Csak ugye a középiskolák zárva vannak, de az igazgató engedélyezte a faktos csoportunknak a jelenléti dolgozatírásokat, így innentől minden héten hétfőn ez várna ránk május 10-ig. Félreértés ne essék, nekem NEM a dolgozatírással van bajom, bőven 4,5-ös átlag felett teljesítek, mind online, mind jelenléti a oktatásban. Viszont ahhoz, hogy én holnap délután személyesen megjelenjek az iskolámban, el kell kéredzkednem az utolsó 2 órámról, természetesen majd pótolva az anyagot. Valamint utaznom kell 40 kilómétert, érintve legalább 3 különböző tömegközelekdési járatot és igen sok embert. Azért nem mennék be, mivel a daganatos beteg, oltatlan faterommal élek és eddig miatta nem is igazán mozdultam ki szívesen. Féltem őt. Természetesen aki nem jelenik meg a dolgozatíráson annak automatikusan 1-es jár. Én ezt egyáltalán nem tartom fair-nek, főleg, hogy az általános iskolások is távol maradhatnak igazoltan, így számomra érthetetlen, hogy egy igazgató személyesen engedélyezte ezt. Arra lennék kíváncsi, hogy ez egyáltalán szabályos-e, vagy létezhet-e bármi más lehetőségem, minimális (tehát elégtelen jegy nélküli) következménnyel.

Köszönöm, hogy elolvastad és hálás vagyok, ha válaszolsz.

#iskola #igazható #be lehet-e menni?
2021. ápr. 18. 12:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bár nem fő és lényeges okként szerepel a gyengült immunrendszerű szülő, én elsősorban miatta nem mennék be.

Mindenkinek írnék, aki csak érintett, hogy tudjanak a problémámról, de vállalnám az 1-est, semmint hogy kockáztassam apámnak, hogy hazaviszek valamit, ami neki végzetes lehet.

2021. máj. 7. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!