Akinek elsős gyereke van! Neked megtanítanod írni és olvasni, vagy ez távoktatásban megoldható? Hogy bírod a gyerekkel való tanulást?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy akik idén kezdték az általános iskolát, és van-e aki nem tud se írni, se olvasni, ennek megtanítása mind a szülőre hárul?
Nemrég szó volt egy kutyással az iskoláról, ő mondta az általános iskolás gyerekeket. Nekem eszembe se volt, olyan régen volt már, de van benne valami. Én se olvasni, se írni nem tudtam, mindent az iskolában tanultam meg. Ha most lennék általános iskolás, nagyon meg lennék lőve, tekintve, hogy apukám régen és most is mennyit dolgozott/dolgozik, anyám meg nem játszik.
Szóval, Szülők, nálatok mi a helyzet?
2021. márc. 24. 22:10
1/1 anonim válasza:
éN megtanítottam a gyerekemet olvasni 4 éves korára. De ehhez az kellett, hogy nagyon érdekeljék a betűk. Komolyan sajnálom a kicsiket és a szülőket ebben a helyzetben. Már egy év teljesen elveszett az oktatásból.Azt mondanám, hogy rövid, egyszerű kis verseken keresztül próbáljanak gyakorolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!