Ugye most 6.-os vagyok. Mostanában az egyik osztálytársam mindig azzal a becenévvel csúfol, hogy Büdös Stréber. Először nem is érdekelt, de most már megsokszorozódott a csúfolódások száma. Valaki tud nekem írni ilyen visszavágós szöveget?
Figyelt kérdés
#Csúfoódás
2021. márc. 3. 19:03
1/6 anonim válasza:
lol
Nem kell visszavágós szöveg, inkább magadnak ártanál vele. Valszeg azért mondja rád hogy stréber vagy, mert ő rossz tanuló. Ha erre "emlékezteted" néha, akkor kívülről lehet hogy nem látszik, de azért legbelül elszégyelli magát ;)
2/6 anonim válasza:
Ha olyan stréber vagy, akkor azt is tudnod kellene, hogy 16 év alatt ide nem regisztrálhatnál!
VAgy 16 elmúltál, és még mindig hatodikos vagy? :-DDD
3/6 anonim válasza:
A legjobb visszavágás szavak nélkül történik. Ne mondj semmit, max nézz rá és mosolyogj.
4/6 anonim válasza:
ha beszólt valaki, én annyit mondtam, hogy 'ok'
5/6 anonim válasza:
A legjobb az, ha nem szolsz semmit neki, De ha vissza akarsz neki szólni valamit, akkor azt mondanám neki, hogy"először magamba néznék és utána szólalnék meg" vagy ha rossz tanuló akkor azt mondanám neki "Hogy nem villognák az IQ-ddal, mert nem valami fényes."
De nem ajánlom a visszaszólást, tényleg. Csak nézz rá lesajnálóan, hogy vannak a Földön idióták.
6/6 anonim válasza:
Mondd neki a következőt: Ha az egódról lehuhannál az IQ-dra akkor szörnyethalnál. Esetleg ha rosszabb tanuló nálad akkor szólíthatod debilkének is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!