Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemek se fognak kinyitni?

Az egyetemek se fognak kinyitni?

Figyelt kérdés
Arról semmit nem mondanak

2021. ápr. 9. 17:23
 1/7 anonim válasza:
Nem tudunk semmit mi sem :( mindenki feszült és bizonytalan és mi végzősök is vagyunk :(
2021. ápr. 9. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
A vizsgaidőszakra talán igen.
2021. ápr. 9. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem
2021. ápr. 9. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk pl matekból biztos behívat a tanár vizsgára, ha a kormány feloldja a felsőoktatásokra is a korlátozást többi tantárgyból szerintem maradnának online vizsgák.
2021. ápr. 9. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kéne pont vizsgaidőszakra kinyitni
2021. ápr. 9. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen hivatalos információ a felsőoktatásról.

Az egyetemek kapcsán külön probléma, hogy sok a "vidéki" (nem az egyetem városában élő) hallgató. A kollégiumok ideálisak a vírus terjesztésére, lakhatást találni pedig nem egy-két nap. Ha csak a vizsgák lennének jelenlétiek, akkor is jelentős problémát jelentene ez, még ha találna is valaki egy hónapra albérletet, teljesen jogosan mondaná, hogy 5 napért kicsit sok százezret kifizetni (hasonlóan szálloda/panzió vizsgánként is elég jelentős érvágás). Szóval szerintem marad a távoktatás, esetleg a szóbeli záróvizsgák lehetnek jelenlétiek, ha a járványhelyzet engedi.

2021. ápr. 9. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy kinyitnak.
2021. ápr. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!