Szerintetek kinyitnak szeptemberben az egyetemek?
Portfolion vagy indexen volt egy cikk, hogy a jelenlegi intézkedések mellett júliusban tetőzik majd nálunk a járvány. Tehát most megyünk csak bele és most is minden zárva van. Tehát kb most tartunk ott, mint majd októberben fogunk.
Meglepődnék, ha kinyitnának az egyetemek szeptemberben. Lényegében vagy megugrana a fertőzések száma vagy ennyi erővel kb most is nyitva lehetne minden.
A vizsgaidőszak online lesz. Nálunk egészen biztos.
(SOTE)
És mondd csak, miért is ne engedjük meg azoknak a külföldieknek a Magyarországon való tanulást akik a saját pénzükből finanszírozzák azt? Talán elvennék mások elől a tanulás lehetőségét? De hát a külföldieknek külön van a képzés teljesen. Tényleg nem értem mi a problémád ezzel. Esetleg a munkát venné el előled? Tanulj többet és akkor talán nem a jobban képzett embert fogják felvenni helyetted. Tudod, a verseny jót tesz az országnak is.
Az egyetemnek megéri. A migránsozást pedig kérlek ne. Diplomás külföldiekkel ugyan nem tudom mi a probléma. Ha Magyarországon marad végzés után, akkor ide termeli a GDP-t és itt költi a pénzét, ha meg nem, akkor is az a 3-4-5-6 év alatt fizetett tandíjat, albérletet vagy kolit, itt költötte a pénzt élelmiszerre, ruhára, szórakozásra, egyebekre. Azaz jól járt az ország.
Komolyan nem értem mi azzal a probléma ha megengedjük a külföldi pénzes hallgatóknak hogy itthon költsék a pénzüket.
Ember, a Budapesti Műszaki és GAZDASÁGTUDOMÁNYI Egyetemre jársz. Ha mérnöknek tanulsz akkor is lehetne benned egy minimális gazdasági szemlélet. Nagyon más az értelmiségi, egyetemista "migráns" mint a képzetlen, segédmunkásnak való "migráns". Ha már így fújod a kormány által fejekbe tuszkolt mondókát, akkor jó ha megérted egyetemista létedre, hogy Orbánéknak a képzetlen migránsok nem kellenek. Na de azok akik hozzá is tudnak tenni a gazdasághoz, azokra pont hogy szükségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!