Miből áll megcsinálni egy taxis vizsgát?
Egy taxis képzés 65 ezer forint környékén van. Ez egy 3 napos képzés aztán vizsga. Nem nehéz.
Ezenkívül páv 2 re lesz szükséges ha taxizni is szeretnél ami 8500 ft környékén van.
Valamint a jogsidat kell megújítani 2. fokú orvosival ami ugye a hivatásos jogsi. Sztem az orvosi plusz jogsi 11-12 ezer forint.
Összesén tehat h taxizhass egy alvállalkozónál 85 ezer forintra lesz szükség plusz a bérelt autó kaució költségére ami most covid idején 70-100 ezer forint.
Ha saját autóval és saját vállalkozásként csinálnád akkor vállalkozói vizsga is kell ami szintén 65 ezer forint. A kocsit betaxizni kb. 500- 600 ezer forint.
Sztem mindent lehet vírus idején is intézni, de hosszabb, csúsznak a vizsgaidopontok a műszakira hónapokat kell várni. A 0ás papírokat talán ugyanannyi idő beszerezni.
Összeségében én nem ajánlom most elkezdeni, mert mínuszos a bevétel, de ha 3 év múlva meg lesz kedved hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!