Mi lesz ha nem tudom megcsinálni a vizsgát?
Figyelt kérdés
Tavaly volt a vizsgám, vendéglátáson belül tanultam cukrászatot. az összes vizsgám sikerült, kivéve a gazdasági ismereteket. idén lesz a pótvizsgám, de nagyon félek hogy nem fog sikerülni, mert a titkárnő azt mondta a suliban hogy elvileg többször már nem próbálkozhatok:( így ha ez nem fok sikerülni, akkor oda 3 év. én pozitívan állok a májusi vizsgához, tanulok is szinte minden nap, de akkor is félek! A cukrász vizsga elmélet/gyakorlat, élelmiszer ismeret, angol mind meg vannak, átlagban 70 pontosak lettek. a gazdaság lett 34. (és 51 pontot kell a ketteshez) Kaptam egy törzslapot, hogy hogy sikerültek a vizsgáim. Ha netán nem sikerülne a vizsgám van esélyem elhelyezkedni? :/2016. ápr. 14. 13:32
1/3 anonim válasza:
Van egy nagyon kedves barátom, aki ezt tanítja és korrepetálja, akár skype-on is. Nekem kereskedő-vállalkozó vizsgára segített felkészülni. Nulláról indultam szinte és ötös lett. Írj privit ha érdekel és megadom a számát.
2/3 anonim válasza:
Menni fog!!! csak ne izgulj,csak lazán!
Ne úgy fogd fel hogy mi lesz ha nem sikerül hanem hogy mi lesz ha sikerül és adj bele mindent! sok sikert!!
3/3 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a segítséget, de volt oszt. társam szokott korrepetálni.:) 2. szintén köszönöm a biztatást!
2016. ápr. 14. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!