Jogasz szak: vizsgaidoszak alatt 7 vizsgat, hogy lehet megcsinalni?
Figyelt kérdés
Tudnatok jo tanulasi modszert ajanlani?2015. febr. 22. 11:29
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy mások más szakokon megcsinálnak 15-16 vizsgát egy vizsgaidőszakban. Leülsz és megtanulod. Túl van rugózva ez a tanulásmódszertan dolog. Tapasztald ki neked mi válik be, és oszd be az idődet. Egyszerre ne tanulj sokat, 2 óránként szünet, az olvasást hagyd estére. Nekem ezek váltak be
2/3 anonim válasza:
Év közben folyamatosan készülsz.
Nekem az sokat segített, hogy tételsor szerint saját összefoglaló jegyzeteket készítettem, amin a jogszabályok, definíciók, felsorlások, táblázatok, magyarázatok szerepeltek. (Egy tétel 2-4 oldal tömören.)
Átlátható, tömör, viszont sok időbe telik az elkészítése, de addig is tanulsz, amik az összefoglalót csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!