Jó tanár gyengébb tanulóból?
Figyelt kérdés
Történelem tanár az osztályfőnök, szeret nyíltan beszélni, elszólta magát, hogy anno iskolában nem volt jó történelemből, hármas, ennek ellenére ezt a pályát választotta, mert iskola után elkezdte érdekelni. Jól tanít egyébként, s ez a lényeg, de én szinte hihetetlennek tartom, hogy egy tanár egykoron rossz volt abból, amit most tanít.2021. febr. 15. 17:52
31/34 anonim válasza:
Nem a tanárnak szolok, hanem a másiknak. De sok idod van, zsinorba harmat ide kommentelgetni, biztos sok baratod lehet :D Tudom, erre is irsz majd egy hosszu szöveget, hogy ugy tűnjön mintha eszednel lennel, de rohadt vicces hogy 80 soron at azon vagy kiakadva hogy egy szot nem tudott helyesen leirni, meg kettes volt egyszer 12 ev alatt egy számodra full idegen ember
32/34 anonim válasza:
Szerintem az égvilágon semmi közöd hozzá, hogy ki, mit, mikor, miért kommentelget. Nem járok gyakran a gyakorira, ma valamiért több kommentet írtam, de felnőtt emberként el tudom dönteni, mit csinálok. Kösz, hogy szóltál.
33/34 anonim válasza:
31, érdekes,h az nem tűnt fel neked, ahogy a tanár lehülyéz másokat .:))))
34/34 anonim válasza:
31, mondjuk ha a gyerekemet különtanárhoz járatnám pénzért, hogy készítse fel egy nylevvizsgára, és később kiderülne, nincs diplomája, bizonyos angol nyelvtani szabályokat rosszul tanított meg és anno kettes volt angolból, akkor is ki lennék akadva. Remélem, érthető ezen a példán, mi a baj azzal, ha olyan ember tanít valamit, aki maga sem volt jó belőle és most is van, amit hibásan ír le..... Nyilván lehet attól jó tanár valaki, de azért elég vegyes véleményem van róla. Ha magyartanár, akkor meg tudja már leírni azt a szót, szerintem tanítják is általánosban, nekem úgy rémlik, volt szó nyelvtan órán az egybe és külön írandó határozószókról. Szerinted nem fura, hogy tanít , de nem tudja ? Valahol csak visszaköszön ezek szerint, hogy kettes volt nyelvtanból...ez egy fredudi elszólás (azaz elírás) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!