Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a magyar oktatás...

Mit gondoltok a magyar oktatási rendszerről? - szerintem rémes.

Figyelt kérdés

12 évig gyakorlatilag egy áll valóságban tartja az embert a magyar oktatás ügy, én érettségi után azt se tudtam, hogy írjak önéletrajzot, hogy kell számlát befizetni. Egyszerűen semmi hasznosat nem ad,pedig én mindig érdeklődő voltam.

az okj meg egy nagy trutyi, érettségi még egyszer amitől görcsbe rándul a gyomrom. Ráadásul senki nem veszi komolyan.

2021. febr. 9. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok a lexikális tudnivaló
2021. febr. 14. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom hogy nálunk 5éves gimnáziumban vagyok 2 eves és hogy folyon véltoztatják a tananyagot. A tanáraim meg magyaráznak hogy egyre több a hűlyeség amit le kell adniuk amikor meg ok tanulták akkor sokkal több értelmes dolog volt benn( itt nem csak a nyugdij elott állo tanára gondolok hanem a kezdö gyakornok tanárunkra is)

Amugy osszeségében: "Kicsit hasztalan Kicsit ricseg-ropog de a miénk."

2021. febr. 15. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg ettöl a sok szakbeli változtatásoktól is agyf@szt kapok
2021. febr. 15. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!