Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Január 11-től újranyitnak a...

Január 11-től újranyitnak a középiskolák?

Figyelt kérdés

2021. jan. 3. 03:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
90%

Jó pár tízezer emberen letesztelték már, és a hatásmechanizmus alapján sincs semmi esély komolyabb, nem szokványos mellékhatásokra

(természetesen a vmely. összetevőre allergiás emberek, stb. nem számítanak ide), tehát engem nyugodtan beolthatnak. Sőt, mire én sorra kerülök, már több millió oltott ember lesz.

2021. jan. 3. 21:48
 32/35 anonim ***** válasza:
78%
30-as kérlek ne használd az antiszociális szót ha fingod sincs róla, hogy mit jelent.
2021. jan. 4. 01:13
 33/35 anonim ***** válasza:
33%
Tudom hogy mást jelent, direkt konyha nyelven fogalmaztam
2021. jan. 4. 03:12
 34/35 anonim ***** válasza:
34%
Minden napra lesz egy ilyen kérdés? Kezdem unni. Jelentettem is.
2021. jan. 4. 11:03
 35/35 anonim ***** válasza:
74%

Semmi köze az emberek szociális életéhez annak, hogy ki ujjong a sulizár miatt.

A szociális emberkék sulitól függetlenül is összejárnak, nem kell nekik ahhoz suliba menni. Azok nem örülnek ennek akik komoly jövőt akarnak maguknak de tanár segítsége nélkül képtelenek tanulni.

2021. jan. 4. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!