Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Január 11-től újranyitnak a...

Január 11-től újranyitnak a középiskolák?

Figyelt kérdés

2021. jan. 3. 03:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

"Kíváncsi lennék, hány embert öl meg csak a vírus. Azt most ne számoljuk már bele, ami korábban átesett rajta, aztán elgázolta egy kocsi. Mert ez is belekerül a statisztikába."

Soha senki nem mondta, hogy az ilyenek is belekerülnek. Az összhalálozás kiugró ebben az időszakban a koronavírus miatt.

2021. jan. 3. 11:07
 12/35 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem mondják el. Ez csak egy dolog. Márpedig kellenek az ilyenek is a statisztikához. Hallottam már egy-két dolgot.
2021. jan. 3. 11:12
 13/35 anonim ***** válasza:
86%

"Mert nem mondják el."

De te természetesen biztosra tudod és alá is tudod támasztani bizonyítékokkal.

2021. jan. 3. 11:52
 14/35 A kérdező kommentje:
Birom hogy az emberek barmin tudnak veszekedni
2021. jan. 3. 11:53
 15/35 anonim ***** válasza:
39%
#13 Nem tudom biztosra, mindenki azt hisz, amit akar. De azt te sem tudod bebizonyítani, hogy egy csomó embernek egyedül a covid okozta a halálát. Max hozzájárult valamennyire. A többség akkor is tünet nélkül átvészeli.
2021. jan. 3. 13:48
 16/35 anonim ***** válasza:
22%
Vagy enyhe tünetekkel.
2021. jan. 3. 13:48
 17/35 anonim ***** válasza:
25%

Az előzőeknek írom, egyik ismerősöm sajnálatos módon elhunyt, balesete volt. A kórházban halt meg, hozzátartozóknak alá kellett írni egy lapot /nem kötelező /, hogy mondhatja-e azt a kórház, hogy covidos volt.

Állítólag ezzel ők több pénzt kapnak, de nincsenek pontos forrásaim.

2021. jan. 3. 13:51
 18/35 anonim ***** válasza:
30%
#17 Pont erről beszélek.
2021. jan. 3. 13:53
 19/35 anonim ***** válasza:
35%
Tudom miről beszélsz, nem is feléd irányítottam a válaszom, hanem azok felé akik még eddig nem hallottak erről. Sajnos ezek történnek, és rengetegen nem hiszik el, csak ha már velük is megtörtént.
2021. jan. 3. 13:55
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem hit kérdése. NEM, a hozzátartozóknak továbbra sincs SEMMI befolyása vagy köze a diagnózis és a halál okának felállításához. SEMMI. Ez egyedül a kezelőorvosok és a patológus dolga.

MINDEN ilyen híresztelés pofátlan HAZUGSÁG. Amik szárnyra kaptak a médiában, azokról is szépen kiderült idővel. Csak tudnám, hogy miért jó ez pl. neked, 17, hogy ilyeneket írogatsz...

2021. jan. 3. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!