Január 11-től újranyitnak a középiskolák?
"De azt te sem tudod bebizonyítani, hogy egy csomó embernek egyedül a covid okozta a halálát."
A KSH ahol szakemberek dolgoznak, csinálják azt a hivatalos adatsort ahol az összhalálozások vannak és abból kiderül hogy a járvány alatt megugrott a halálozás, tehát ez egy hivatalos adat, tény amivel most tudom bizonyítani neked hogy ostobaságokat beszélsz, te meg csak hiszed amit mondasz.
"Az előzőeknek írom, egyik ismerősöm sajnálatos módon elhunyt, balesete volt. A kórházban halt meg, hozzátartozóknak alá kellett írni egy lapot /nem kötelező /, hogy mondhatja-e azt a kórház, hogy covidos volt.
Állítólag ezzel ők több pénzt kapnak, de nincsenek pontos forrásaim."
Ezt a Gődény hívők terjesztik amire megint semmi bizonyíték csak valaki hasra ütve, teljesen alaptalanul leírta egy facebook commentbe, de ha igaz is lenne ez akkor se emeli az összhalálozást, pedig mint leírtam emelkedett a jàrvány alatt.
Gondolj bele hogy világ szinte összes orvosa (olyan orvosok akik a járvány elött is megbecsült és eismert szakemberek voltak), kormánya, médiája ugyan azt hazudja hibátlanul és csak is Gődény mond igazat. Az a Gődény aki arról volt híres hogy a kamupártjával több milliót elopott és még csak nem is orvos illetve üzleti érdekek fűzik ahoz hogy tagadja a vírust, de nyílván ő mond igazat...
Nem erdekel Godeny, egyaltalan nem kovetem. Ezek a sajat tapasztalataim, tobb embertol hallottam mar. En ezt gondolom, te azt, semmi gond nincs abbol ha nem ertunk egyet, nem kell mindenkinek ugyan azt gondolnia.
Szep napot nektek:)
Az eredeti kérdésre a válasz: [link]
Kérdező olvasd el ezt a cikket. Orbán azt mondta hogy ameddig nem lesz elegendő vakcina addig nem lazítanak és max március és áprilisban jön meg a 4 millios adag. Izraelben 2 hét alatt oltották be a lakosság 10%-át és minimum 60%-ot el kell érni (lehet hogy többet is). Ez mèg a jövő zenéje,de most már szinte biztos, hogy január 11. NEM lesz iskola, ha még is akkor Orbán saját magának fog ellent mondani
Aki oly bőszen akar oltakozni annak figyelmébe ajánlom hogy semmi garancia nincs az esetleges nem várt mellékhatásokra. Sőt, maga a Pfizer sem vállalt garanciát semmire, így a kockázatok és mellékhatások tekintetében elmehet a picsába, ha lenne valami mégis... Ugyanis az eddig bevett gyakorlat szerint aláíratnak mindenkivel egy nyilatkozatot, hogy nem reklamálhat az esetleges mellékhatások miatt.
Ez gyakorlatilag legalizált emberkísérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!