Most tényleg kezdődik január 11.-én a középiskola?!?
Mit gondoltok erről? Tényleg el fog újra kezdődni, hogy bejárunk? Jó ötletnek tartjátok?
(Szerintem sokkal jobb a digitális oktatás, tudom, hogy a véleményem elég megosztó lesz de egy nap van 8-9óránk és így aZ akkor “feleslegesebb“ tárgyakra pazarolt idő szabadon marad)
Érdekelne a véleményetek erről az “újrakezdésről”.
2-es gondolom te sokat értél el azzal az életben, hogy nem vagy lusta...
A lustaság nem feltétlen rossz, legalább nem csinálnak meg minden felesleges dolgot
Őszintén nem értem miért kell leszólni, csak a véleményeteket kértem...
A hozzászólások alapján nagyon nem most voltatok diákok. Elmondanám, hogy mikor az 5-ből 2 nap is 9 órám/fakultációm van (negyed 5-kor van vége) a többi napon pedig 7-8óra +az edzések és a magántanárok még azt mondom mellékesek is mert azokat én választom/vállalom. Nem kellemes 8.óra éneken bent ülni vagy felesleges rajzokon. Senki sem veszi észre mennyire túl vannak terhelve a LUSTA diákok.....
Állítólag amíg meg nem érkezik a teljes mennyiségű vakcina addig nem lehet lazítani a korlátozásokon és ezzel márciusig kell számolni előreláthatólag. Minderre azért van szükség, hogy egy harmadik hullámtól megkíméljük magunkat.
Ezt maga Orbán Viktor mondta.
#10 Hát ő fogalmazott így :D
De azt is mondta, hogy utána mi leszünk a világ leggyorsabban fejlődő gazdasága és, hogy Magyarországra rá se lehet majd ismerni akkora gazdasági fellendülésen fog keresztül esni a vakcina után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!