Kinek mennyi szabadideje van egyetem mellett?
Programtervezőről írok. Harmadik félévemet taposom és hát sz*rni nincs időm nagyjából. Projektek, beadandók minden héten zh szinte az összes tárgyamból, amik így néznek ki: Kalkulus 2, Adatbázisok, Algoritmusok, Rendszerfejlesztés, programozás 2, statisztika, Közelítő és szimbolikus számítások és 2 töltelék tárgy. Ha ezekről nem tudod mik akkor örülj és ne is akarj még csak hallani se róluk.
Szorgalmi időszakban csak pénteken jártam el a haverokkal inni de oda is már csak azért mert baz*meg valamit csak csináljak már tanuláson kívül. Ha véletlen a végére érnék az egyetemi dolgoknak, akkor jöhet a hobbiprogramozás ami úgyszint napi 3-6 óra. Nekem már 1 éve nem kell bejárni mert online oktatás van ami talán annyiból jobb, hogy megúszom az utazással eltöltött időt de legalább szarabb a tanítás.A vizsgaidőszak egy fokkal jobb mert a tárgyaim feléből csak a kettesre megyek mert másképp esélytelen nem megbukni.
Egyetem előtt nagy gamer voltam (napi 6 óra is) mostanra már 1 játék sincs a gépemen mivel nincs rá idő :D
Ha esetleg ilyen irányba nézelődsz akkor sok szerencsét előre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!