Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak sztem kevés az információ...

Csak sztem kevés az információ amit gólyatáborral kapcsolatban kapok vagy szerintetek is?

Figyelt kérdés

megjött a levél felvettek gólyatábor részletei:

helyszin: titkos + 1 szmájli

időpont: 19-22 indulási időpontot megkapod ha jelentkeztél

csak tipp h a szigeten lesz mert kaptam egy reklámot is a sziget gólyatáborral kapcsolatban ,de a fórumukon is csak annyit írnak h titkos és már lassan jelentkezni se lehet nemakarok ennyire zsákbamacskát venni ha a szigeten lesz hmmm kaját meg piát nemis lehet bevinni szép summát költhetek el ezalatt a 3 nap alatt

2010. aug. 11. 12:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"Koleszt te nem kapnál? "

abban egyeztünk meg nővéremmel h ha lesz vki aki szimpatikus akk jelentkezem meg a másik ami miatt nemfoglalkoztam ezzel mert a lakhatás az fix számomra állítólag drága a kolesz ha összeállunk páran kis ráfizetéssel még bérelhetünk is és lényeg lenne az h olyanokkal legyek együtt akikkel egy szakon vaok szal kicsit bonyolult az egész

"Hogy-hogy nem maradtál Pécs közelében tanulni amúgy? :)"

ingyen lakhatás ingyen kaja + zsebpénz azon kívül amit otthonról kapok mióta nővérem külföldön melózik enyhén elvan eresztve persze nem a stílusán látszik hanem az öltözködésén + kocsit házat vesz ha akar meg hasonlók úgyvoltam vele ha később én is kiakarok költözni szoknom kell az idegen környezetet lényegében ennyi

2010. aug. 14. 20:16
 22/31 A kérdező kommentje:
am te mitfogsz mondani ha rákérdeznek miért nemvoltál gólyatáborban?
2010. aug. 15. 03:10
 23/31 anonim ***** válasza:

Értem. Hát azt, hogy anyuékkal mentünk nyaralni pár napra. Végülis ez részben igaz, mert tényleg megyünk, de olyan sok kedvem sincs ehhez az egészhez. A 90% úgyis alapszakosokból fog szerintem állni, ahhoz meg, hogy szétszivassanak minket főleg nincs :S

Lehet kimaradok sok mindenből, de remélem azért találok majd barátokat a suliban. Kicsit félek :/

2010. aug. 15. 12:00
 24/31 A kérdező kommentje:

hát nekem vhogy nincs hiányérzetem azzal kapcsolatban h lemaradok vmiről találtam 2006os képeket a gólyatáborról

csináltam egy rövid élménybeszámolót persze csak a legjobbak

mindig szivesen fogok visszaemlékezni arra mikor tangában miniszoknyával meltartóban feszítek

[link]

vagy emlékszel mikor egy szál falloszban rohangáltam?

[link]

na és a többiekre?

[link]

na és a félmeztelene lányokra?

[link]

és a vizespólós versenyekre?

[link]

na és azokra akik büszkén nyalták a banánt?

[link]

és még sorohatnám

[link]

mostmár a pumpából való borozás nemis tűnik annyira vészesenek eh mi hiányozhat még egy igazi partyból? néhány fincsi fertőzés hmmmmmmm

sztem itt alkoholnál néhány erősebb tudatmódosító is előkerült

"A 90% úgyis alapszakosokból fog szerintem állni"

megnéztem az iwiw klubbukat és tényleg tényleg többnyire csak alap szakosokból állt

"de remélem azért találok majd barátokat a suliban. Kicsit félek :/"

sztem nincs okod az aggodalomra 3 nap alatt senki se alakít ki elválaszthatatlan kapcsolatokat vagy hasonlók attól h lesznek-e jóbarátaid sztem nemattól függ h mióta ismeritek egymást hanem csak attól h mennyire mozogtok egy hullámhosszon nekem gimnáziumba a legjobb haverom évfolyamtársam volt nem osztálytársam rendes srác volt sok szarból kihúzott kevesek egyike akivel tartom a kapcsolatot érettségi után is

2010. aug. 15. 17:00
 25/31 anonim ***** válasza:

Te fiú vagy? :o Teljesen azt hittem, hogy egy lánnyal beszélgetek :D

Amúgy egy élmény lehetett a gólyatáborod :)

2010. aug. 15. 19:10
 26/31 anonim ***** válasza:

Bocsi. Elolvastam újra amit írtál és most láttam, hogy ez a BGF-es gólyatábor és nem a tied volt. Most keltem fel és egy kicsit kómába vagyok még :)

De amúgy durva képek :S Végignéztem az összeset. Biztos nem sz*ptam volna a banánt, meg smároltam volna egy vad idegennel...

2010. aug. 15. 19:29
 27/31 A kérdező kommentje:

"Te fiú vagy? :o Teljesen azt hittem, hogy egy lánnyal beszélgetek :D

Amúgy egy élmény lehetett a gólyatáborod :)"

hát jah. pasi vaok ,de miből jött az h csaj vaok :o? egy csaj ismerősöm se aggódik a betevő borért mindig csak a pezsgő megy a részükről

meg a másik egyik képen se vaok rajta csak gondoltam elpoénkodom ezen az egészen h megmutassam nemmaradsz ki semmiből sem ezeket a gólyatáborokat jelenlegi végzősök szervezik nem tanárok komolyan csodálkozom azon ,hogy lehet vmit ennyire elbaszni mindegy ez is egy afféle rejtély amibe felesleges egyáltalán belegondolnom mert választ rá úgyse fogok kapni

2010. aug. 15. 22:32
 28/31 anonim ***** válasza:

Igazából azért gondoltam először is arra, hogy lány vagy, mert ugye ebben az iskolában nagyon sok a lány. Aztán másodszor pedig azért, mert tök jó el lehet dumáni, és nagyon sokat írsz vissza válasznak :) Egy fiútól szerintem ez szoktatan. Legalábbis a környezetemben.

Igen.. a végén már rájöttem :D Vicc ez az egész tábor.

2010. aug. 16. 08:02
 29/31 A kérdező kommentje:

megleptél a válaszoddal

"Meg lelocsolták őket borral :S"

izgalmas lehet ilyen tábort szervezni azért én bort nem pocsékoltam volna.biztos sose halották azt az ismert mondást h inkább a szemed folyjon ki

ha én szerveznék ilyet biztos sokkal kretívabb lennék ha annyira muszály őket leönteni vmivel akk legyen mondjuk tej olcsóbb és rosszabb is mint a bor 3 nap alatt simán bepenészesedik és a bűz amit áraszt majd a ruha hmmmmmm

2010. aug. 17. 08:27
 30/31 anonim ***** válasza:
:D
2010. aug. 17. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!