Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak sztem kevés az információ...

Csak sztem kevés az információ amit gólyatáborral kapcsolatban kapok vagy szerintetek is?

Figyelt kérdés

megjött a levél felvettek gólyatábor részletei:

helyszin: titkos + 1 szmájli

időpont: 19-22 indulási időpontot megkapod ha jelentkeztél

csak tipp h a szigeten lesz mert kaptam egy reklámot is a sziget gólyatáborral kapcsolatban ,de a fórumukon is csak annyit írnak h titkos és már lassan jelentkezni se lehet nemakarok ennyire zsákbamacskát venni ha a szigeten lesz hmmm kaját meg piát nemis lehet bevinni szép summát költhetek el ezalatt a 3 nap alatt

2010. aug. 11. 12:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én pénzügyi szakügyintézőt másodiknak jelöltem be. Én számviteli szakügyintézőre megyek :D És én sem gondoltam ezt volna xD

Amúgy én olvastam fórumon, hogy elvileg vinniük kell wc pumpát. Egyik csaj megkérdezte, hogy abból kell majd piálnunk? :D Aztán mondta neki az egyik HÖK-ös, hogy lehet ;) Ha jól emlékszem valami ilyesmit olvastam, de ez durva :D

Hát lehet igazad van és tényleg Szigetre mennek :) Nem bánod amúgy, hogy nem mész? Azért az bennem van, hogy ugye szeptemberre ők már ismerik valamennyire egymást és jóban vannak én meg nem ismerek senkit :/ De remélem azért lesz olyan, aki nem megy számvitelről :D

2010. aug. 13. 14:13
 12/31 A kérdező kommentje:
azért az kicsit sz*r lenne ha használt pumpából kéne piálni
2010. aug. 13. 14:48
 13/31 A kérdező kommentje:

3 régi osztálytársal beszélgettem erről és egyiknek se jött be

az egyiket a bgf-re vették fel a másikat a corvinusra és mindkettejünek a szigeten volt a gólyatáboruk

2010. aug. 13. 14:52
 14/31 A kérdező kommentje:

többen mondták h nemmaradok le semmiről ha nemmegyek el és ha ezen az egészen stresszelek akk inkább sz*rjam le az egészet

na mindegy kaját állják szal azzal nemlesz gondod

nekem is csak azzal volt gondom h ha komolyan a szigeten tartják akk oda piát nemis lehet bevinni és ott kicsit húzósak az árak

2010. aug. 13. 15:00
 15/31 A kérdező kommentje:

kicsit érdekes lesz ez az év

úgy eröltették rám h tanuljak tovább volt 285 pontom emelt szintű érettségi és nyelvizsga nélkül mindent dupláztam év végi átlagom olyan 2.5 körül volt

nővérem lelkemre kötötte h tanuljak azért arra kiváncsi leszek egyáltalán mennyire lesz kedvem ehhez az egészhez

am te miért választottad ezt a szakot?

2010. aug. 13. 15:05
 16/31 A kérdező kommentje:

+ a másik ha elém tolnának egy pumpát azzal h piáljak belőle simán elküldeném a fba nem vaok ovodás h mindent megtegyenek amit mondanak

pénztárca mindig nálam van egy napra eltűnnék

tudom h nemlehet elhagyni a gólyatábor területét de mittudnak csinálni 20 éves vaok

2010. aug. 13. 15:17
 17/31 A kérdező kommentje:

heh

apu most jött be a szobámba 2szorra kapok tőle 30 rugót sulira asszem megvan a motiváció

2010. aug. 13. 15:34
 18/31 anonim ***** válasza:

Hát én nem megyek golyatáborba. :D Nem is tudtam volna, mert anyuékkal megyünk el, de nem hiszem, hogy nagyon kimaradok valamiből. Hát akkor így már tuti szerintem, hogy sziget :/ Mindenki odamegy :D De azt hallottam, hogy a BGF-es gólyatábor sz*r szokott lenni :S Amúgy én megütném azzal a pumpával valamelyiket ha azt mondaná, hogy igyak belőle :D:D A barátom ELTE-n van fizikuson, és nekik meg almát dobáltak a fejükre, mert vmelyik úgy fedezte fel a gravitációt :/ Meg lelocsolták őket borral :S Gondolhatod fehér pólóba milyen jól nézett az ki.

Én kereskedelem marketingen voltam középsuliban, de viszont tanultam közgázt is. Ugy gondoltam egy közgázos sulival többre megyek. Igazából szeretnék, majd egyszer könyvelő lenni és e között a kettő között vaciláltam. De végül nem is tudom miért :/ Talán a számvitel ismeretlenebb számomra :) és kíváncsi voltam, hogy milyen lesz. Meg nézegettem ezeket a mérlegképes könyvelői OKJ-t és ahhoz ugye feltétele a pénzügyi vagy számviteli szakügyintéző és mondom akk legyen a számviteli.

Amúgy azt hallottam, hogy könnyű megbukni számvitelből, mert mindenki ezzel szenved xD Jó szakra mentem :D Kíváncsi leszek nagyon, hogy milyen lesz ez az egész. A suli, az órák.. Azt se tudom mit kell venni :/ Te hol laksz?

2010. aug. 14. 11:29
 19/31 A kérdező kommentje:

nekem aztmondta tavaly kezdő ismerősöm h számára nemjött be mert abból állt h a lányokat vetkőztettek ez számomra enyhén fucsa volt

a csaj am megbízható szal sztem igaz

jah felöltözöl normálisan első benyomás számít meg minden mondod magadnak ,majd leöntenek borral király heh én nemszámolnék azzal h 3 napra 3nál több nappali ruhát vigyek most akk vagy többnapot leszek ugyanabban a ruhában vagy 1 teljes napot a borosban

"Amúgy azt hallottam, hogy könnyű megbukni számvitelből, mert mindenki ezzel szenved "

sztem neked ezen pont nemkell aggódnod van célod van elhatározásod és az írásodból látszik h nemvagy hülye nálunk egy csomóan jelentkeztek közgász szakra azért mert nemtudták hogyan tovább /nekem konkrétan tanácsolták/ ja én német szakon voltam középsuliba

"Te hol laksz?"

egyszerű kérdés bonyolult válasz én pécsi vaok nővéremnek van egy felújitás alatt lévő lakása amit lassan fél éve vett/csináltat angliában melózik pszichomókusként aztmondta ő támogat ha találok albérletet vagy kollégiumot akk finanszírozza lényegében egyedül fogok lakni mert ő külföldön melózik ha itthon van akk meg a barátjánál van.

ez a lakás úúú nemvaok tisztában az oldalakkal mármint pest és buda között. aztmondta h pont a másik oldalon lakom mint a sulim van ennél pontosabbat énsem tudok mondani még sosem voltam ott.

am te kivagy?

2010. aug. 14. 12:39
 20/31 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok. Én Tatabányán lakom és bejárós leszek. 50 perc vonat, fél óra déliből :/ Mert a suli a pesti oldalon van :( Te akkor úgy néz ki Budán fogsz lakni :) Ha nagyon nemfogom bírni ezt a járkálósdit, akkor meg felköltözök szerintem vagy nemtudom. Koleszt te nem kapnál? Mert én nem kapnék, mert túl közel lakok a sulihoz :D Vicc.. pedig messzinek tűnik.

Hogy-hogy nem maradtál Pécs közelében tanulni amúgy? :)

Én azért mentem oda, mert itt a közelünkben nincs egy normális felsőoktatási intézmény sem :/ Aztán így maradt 60km-re Pest.

2010. aug. 14. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!