Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan diákról aki Általáno...

Van olyan diákról aki Általános iskolában 3 szor 4 szer megbukott??

Figyelt kérdés
Tudtok vagy hallotattok olyan diákról aki Általános iskolában 3 szor 4 szer megbukott? Én még nem.

2020. szept. 23. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekem volt olyan osztálytársam hetedikben, aki 16 éves volt, amint betöltötte, ott is hagyta az iskolát, ez 8 éve volt, azóta kétgyerekes családapa. De voltak még mások is, akik úgy kerültek az osztályunkba, hogy többször buktak, az egyik valami javítóintézetből szökött meg, kb. 1 hétig járt velünk, többet nem láttuk. Aztán van olyan, aki kétszer volt börtönben, elfogatóparancs is volt ellene. Egy csávónak sikerült kihúznia nyolcadikig és elballagnia, de ő is csak tengődik és drogügyei vannak. Ebben már csak az a szép, hogy ez egy jó hírű iskola volt, de most már állítólag még rosszabb a helyzet, pl. fél osztály c, valaki már az első osztályt is kétszer járja.
2020. szept. 23. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ihhj,az nagyon rossz De ezek akiket mondtál,ténylegesen ilyen sokat buktak?
2020. szept. 23. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak egyszer vagy kétszer buktak, azért igyekeztek tőlük megszabadulni a tanárok:D De ha mondjuk 1 évvel később kezdték az iskolát, mint szokás, akkor kijöhet ez a 2-3 éves korkülönbség. Úgyhogy ők se buktak ilyen sokszor, szerintem előbb hagyja ott valaki az iskolát vagy megy át másikba, mint hogy ennyiszer ismételjen.
2020. szept. 23. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem középiskolában volt olyan osztálytársam, aki a Fazekasban kétszer megbukott kémiából, utána került hozzánk, és nálunk is megbukott 11.-ben, angolból.
2020. szept. 23. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 szor buktam 8 év alatt.
2020. szept. 24. 08:18
 6/7 A kérdező kommentje:
5. És hányévesen végezted el a nyolcadikat?
2020. szept. 24. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Volt egy osztálytársam hatodikban, aki 15 éves volt. Hatodikban ismét megbukott, betöltötte a 16-ot és átraktàk egy gyűjtőbe, ami gimi, szakmunkás és általános egyben. Nem végezte el a nyolcat. Mindig az utcán látom, koszos ruhában, egy csapat romàval(ő maga nem roma), gondolom nem is dolgozik. Ő dolga. Azért bukott, mert szart bele a tanulásba, már 13-14 évesen fontosabb volt a drog, meg a pia. Ez ma sem változott.
2020. okt. 2. 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!