Ha ti újra kezdhetnétek milyen téren tanulnátok?
Figyelt kérdés
Érdekel azok emberek véleménye akik már dolgoznak.
Ha ti a mai világban újra kezdhetnétek minek tanulnátok? Milyen szakmát tanulnátok ki leginkább? Milyen célok lennének az életetekben?
2020. szept. 21. 22:09
11/14 anonim válasza:
Mindig orvos akartam lenni, de nem vettek fel. Most, hogy IT-ban dolgozom, bár csábít még, tudom, hogy nem akarnék az lenni, az életvitelük, az egész munka nem illik ahhoz, ahogy én szeretem élni az életem, csendben, nyugalomban, stabilan, családdal összeegyeztetve. Jobb programozni.
12/14 anonim válasza:
Az első szakmám pszichológus. Anno élelmiszermérnökit jelöltem meg második helyen. Bárcsak oda vettek volna fel...:) Azóta már átképeztem magam mérnöknek, a jelenlegi szakmám nem cserélném semmire.
13/14 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a legpiacképesebb szak, viszont más végzettséggel jelenleg ezen a területen dolgozom és ezzel a diplomával előrébb lennék a karrieremben.
14/14 anonim válasza:
Én orvosira jártam, de pszichológus lett belőlem. Nem szeretem. Évekig dolgoztam, kiégtem, így úgy döntöttem újrakezdem. Most újra egyetemre járok (környezetvédelemmel kapcsolatos szak) és pontos terveim, kapcsolataim is vannak vele ha végzek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!