Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másoknak is ilyen nehezen...

Másoknak is ilyen nehezen megy az online oktatás?

Figyelt kérdés

Már előző félévben is főként ilyen formában voltunk a virus miatt de most egyáltalán nem kell bejárnom. Minden nap felkelk 8kor, reggelizek és 9-10kor van egy oram aztán 3-4-5 körül.... Dolgozni nem tudok elmenni mert bőven elmegy tanulással a nap köztes része aztán 6-7kor találkozom a párommal vagy barátokkal.

Alapból mig bejártam ott találkoztam emberekkel aztán más egyetemre járo barátokkal ebédeltem ha egyszerre volt lyukas vagy beultem a konyvtárba tanulni de msot nem lehet.

A szüleim a legrosszbbak azt látják, hogy itthon lopom a napot egész nap a szobámban ülök... kérdezik miért nem dolgozom dehát minden nap van órám tök össze-vissza...

Már azon gondolkozom passziváltatok és dolgozom teljes munkaidőben valami kávézóban vagy ügyfélszolgálatisként de akkor sose indul el majd a karrier amiért tanulok...

2020. szept. 11. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Szociális életet élni most valóban nehéz, arra nem tudok tanácsot adni, mert én se nagyon találtam rá megoldást:D

Viszont a szülői problémát sikerült megoldanom. Nekem is mindig azt mondták, hogy semmit nem csinálok, így minek járok egyetemre ha nem tanulok(mert természetesen azokban a pillanatokban voltak MINDIG a szobámban, amikor nem tanultam...) és sorolhatnám. Szóval úgy döntöttem, hogy egyik héten elmagyarázom összefoglalva, hogy mennyi mindent tanultam egy hét alatt. Utána már nem piszkáltak többé, mert látták mennyi mindent darálok le egy hét alatt nem csak sulira, hanem azon kívül plusz anyagokat a szakmámhoz is.

Nekem anyagiakban az segített, hogy jelenleg nincs mire költenem nagyon a pénzem, ergó nem probléma, hogy nem dolgozok:D persze kellemetlen, hogy a páromnak így nem tudok mindig vinni valamit, mikor találkozunk, de ez szerencsére nem zavarja és megérti a helyzetet.

2020. szept. 11. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:

"persze kellemetlen, hogy a páromnak így nem tudok mindig vinni valamit, mikor találkozunk"

Szóval golddigger, hogy mindig vinni kell.

2020. szept. 12. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!