Emelt matek érettségi, lehetséges?
Figyelt kérdés
Üdvözletem. Meglehet csinálni egy matek emelt érettségit 45%-ra úgy, hogy előtte 50%-os lett a közép? A középszintűre 1 feladatlapot csináltam, szóval előtte nem gyakoroltam semmit, teljesen hidegen hagyott az egész, illetve a tanárral is nagyon "jóban" voltam, ami még jobban rányomott az érdektelenségre. Most viszont szivesen tanulnék akár napi 2 órát is, egy magántanárhoz is járnék heti több alkalommal, és így májusban gondoltam vizsgázni. Most 1 évet hagytam veszni, mert nagyon nem tudtam mit akarok magammal kezdeni, de most már megvan az elhatározás, és jövőre mennék egyetemre. Csak ugye már kell egy emelt ahhoz hogy felvegyenek mérnökire. Szóval a lényeg: Szerintetek sikerülhet? Valakinek hasonló tapasztalata?2020. szept. 6. 20:11
1/3 anonim válasza:
Persze, sikerülhet. Annyi, hogy emelt szinten acélos feladatok vannak, de meg lehet csinálni! Sok sikert! 😊
3/3 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat, jól esik a bíztatás. 🙂
2020. szept. 6. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!