Szerintetek mikor lesz online oktatás? Egyetemista vagyok és folyamatosan no csak a virusosak szama... egyetemunkon is rengeteg van,szerintetek?
Remélem, hogy egyéni mérlegelés lesz továbbra is. Ahol van igazoltan covidos hallgató, tanár vagy bármilyen egyetemi személyzet, itt bezárnak és az érintetteket karanténba tetszik, de ahol nincs, ott felesleges online okatást bevezetni (az nem indok, hogy "de majd lesz", mert akkor "majd" be lehet zárni, előtte felesleges). Persze ehhez rendszeresen tesztelni kellene az embereket, ami nem a magyar állam erőssége.
Szerintem többet segítene a helyzeten, ha egységes szabályozás lenne, szóval nem az adott egyetem dönthetné el, hogy mire kell bejárni, hanem ki lenne adva, hogy pl x fő felett minden online, alatta ami gyakorlati, az lehet személyesen, ami nem, az pedig az oktató mérlegelése alapján lehet személyes (ha biztosítottak a körülmények, szóval pl nem egymás szájában kell ülni) vagy online.
Semmi értelme, hogy az egyik helyen többszázan ülnek be kötelezően előadásokra, máshol pedig az egyetem közelébe sem engedik a hallgatókat.
Én nagyon sok embertől hallom azt,hogy októbertől online oktatás lesz mindenhol...
Nekem tetszenne,sokkal jobb volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!