Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan veszi mindenki, hogy...

Honnan veszi mindenki, hogy néhány héten belül bezárnak a sulik?

Figyelt kérdés
Pedig azt olvastam, hogy országos zárás már nem nagyon lesz.

2020. aug. 29. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Erre ez a válaszom, hogy nézd meg mi volt azon a napon amikor bezartak a sulik. Reggel Viki azt mondja hogy semmi ertelme bezarni, csak az ellenzek hulyesege, aztan par orara ra este meg bezaratja az osszeset. Tokmindegy mit mondtak x ideje.
2020. aug. 29. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Nincs okuk bezárni. Legalábbis reális ok nincs. Az egészségügy felkészült egy esetleges "rohamra", ha találnak 3gy suliban 1-2 fertőzöttet, akkor letesztelik a suliban az összes mindenkit. Aki poz megy karanténba, aki neg az csinálja tovább, amit eddig.

Baromság most bezárni iskolákat.

2020. aug. 30. 01:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak találgat mindenki. Sokakat kikészít a bizonytalanság, tényleg bármelyik percben hozhatnak előzetes bejelentés nélkül bármilyen rendeletet, aztán az ellentétét is. Megnyugtatja az embereket, ha vagy a saját teóriáikba, vagy itt-ott olvasott/hallott "eltitkolt igazságokba" kapaszkodhatnak.
2020. aug. 30. 08:32
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

Influenzaszezon:

Magyarországon a járványveszélyes időszak október elejétől április végéig tart.

Légúti tüneteket mutató gyerekről teszt nélkül nem lehet tudni, hogy koronavírusos, influenzás, vagy csak meg van fázva. Az alkalmazott teszt a karantén, két hét alatt meggyógyul a megfázás és az influenza is.

2020. aug. 30. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én most kezdem az egyetemet, és a gólyatábor után tünetmentes koronavírusosként karanténban kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy rendesen elinduljon minden suli.

#12-es nagyon szép és jó lenne, ha mindenkit letesztelnének ingyen ilyen esetben. Én 40 ezret fizettem a tesztért gólyatábor után. Vagy fizetem a tesztet, vagy 2 hét önkéntes karantén..

2020. aug. 30. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Március óta vagyunk itthon, még a boltba is ritkán megyünk le. Nem jön hozzánk senki, mi sem megyünk sehova. Ha mégis megyünk, akkor maszk, kézmosás, 1.5m

A gyerekem 2 hete tüsszög, folyik az orra. Egyéb tünete nincs, még hőemelkedés sem. A család többi tagja egészséges.

Ha a tüsszögés miatt kitiltják az iskolából (most kezdi az első osztályt), és kifizettetik a tesztet, elég csúnyán fogok nézni.

Most írta a Kásler, hogy en bloc az összes sulit nem fogják bezárni. Max ott egy osztályt, ahol van fertőzött.

A gazdaság nem bírná el, ha mindent megint lezárnának, mint márciusban, és erre nincs is indok.

2020. aug. 30. 14:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#15-ös vagyok, csak óvatosan.

Én tüsszögök, folyik az orrom. Érzem a szagokat, ízeket, nem köhögök, nincs hőemelkedésem se, és jól vagyok, mégis pozitív a Covid tesztem.

2020. aug. 30. 14:09
 18/19 A kérdező kommentje:
15-ös úristen. Jobbulást.
2020. aug. 30. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:

#17 Akkor most mindenki csináltasson 40e-ért tesztet minden héten? Még a teljesen egészségesek is? Hiszen sokan lehetnek, akiknek zéró tünete van. Másrész a tesztek még mindig nem 100%-os hatékonyságúak, tehát a nagyon bizonytalanra fizetne mindenki ennyit? Ennek nem sok értelme van.

A gyerekek is viselik a maszkot ott, ahol elóírás, és továbbra sem megyünk máshová, csak ahová feltétlenül szükséges. Nincs tábor, nyaralás, bulizás, vendégség, bandázás. Suli, ovi, munka, bolt, orvos.

A másik 2 gyerek és mi egészségesek vagyunk. Szerintem túl van lihegve a dolog...

2020. szept. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!