Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan veszi mindenki, hogy...

Honnan veszi mindenki, hogy néhány héten belül bezárnak a sulik?

Figyelt kérdés
Pedig azt olvastam, hogy országos zárás már nem nagyon lesz.

2020. aug. 29. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

Te pedig honnan veszed,hogy nem lesz országos zárás?

Arra pedig ne nagyon támaszkodj,hogy mit olvastál.

2020. aug. 29. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Most még nem tervezik a bezárást az igaz, és én sem mondom, hogy hamarosan bezárják, de szerintem tudom honnan veszik azt az emberek, hogy be fognak zárni. Ha elkezdődik az iskola, akkor a rengeteg gyerek újra találkozik, plusz a tömegközlekedési eszközökön megint tömegnyomor lesz (én is buszozok, és reggelente alig szoktam felférni a buszra). Ha megint elkezd gyorsulni a vírus terjedése, akkor ismét be kell zárkóznunk, hogy lelassítsuk. Márciusban is az volt, hogy nem fogják bezárni az iskolákat, aztán egyik napról a másikra úgy döntöttek, hogy mégis. A vírushelyzet alatt nem lehet tudni, hogy mikor milyen rendeleteket hoznak a vírus lassítása érdekében.
2020. aug. 29. 22:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Szerintem egy olyan szülő nem értékelne még egy bezárást, aki elvesztette a munkahelyét. Meg egy elsős gyereket nehéz lenne online tanítani. De ez csak a személyes véleményem.
2020. aug. 29. 22:05
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem 90% az esély,hogy lesznek bezárások. Az,hogy pontosan mikor,már más tészta
2020. aug. 29. 22:08
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
#3 Igen sem a szülőknek, sem a diákoknak nem jó főleg, ha most kezdik a sulit (1. osztályba, 9. osztályba mennek), de amúgy se. Én most megyek 11-be, és a tavalyi digitális oktatás valami katasztrófa volt. Először a tanárok annyi feladatot adtak, hogy reggeltől-estig a gép előtt ültünk, mert nem tudták besaccolni, hogy a diákoknak egyedül, mi mennyi időbe telik. Amikor ezt megemlítettük, volt amelyik tanárnál javult a helyzet, de most meg le vagyunk maradva, mert a tanárok is rájöttek, hogy egyedül lassabban tanuljuk, értjük meg az anyagot. Ugye a digitális oktatás alatt nem is tudnak úgy tanítani, dolgozatot íratni, ezért a feladatokat pontozzák, azt osztályozzák, de hogyha valaki nem olyan lusta, hogy egyáltalán nem csinál semmit az jó jegyeket kap, mert az internetről tud puskázni, és nem tudják ellenőrizni. A kormány ezt a jegyjavulást látta úgy, hogy "milyen jó a gyerekek jobban teljesítenek". Aha a netről puskáztak, a tanárok többsége nem íratott dolgozatot, kevesebb feladatot adtak, hogy megtudják tanulni stb.
2020. aug. 29. 22:22
 6/19 A kérdező kommentje:
5-ös. Teljesen igaz, amit mondasz. Pluszba az érettségizőknek és a szakmát tanulóknak sem jó. A szakmások hogy csinálják így a gyakorlatot. A tanároknak pedog ez plusz munka. Az a sok adminisztrációs feladat. Nem is értem mire mondják, hogy ez sikeres volt.
2020. aug. 29. 22:28
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

"Nem is értem mire mondják, hogy ez sikeres volt."

Na,ezt senki sem érti.

Olyan szervezetlen trutyi volt,én még távoktatásnak sem neveztem volna.

Elég sok diák a padlóra került emiatt

2020. aug. 29. 22:31
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Mindig a hangosabbnak lesz igaza. Ha a szülők azt fogják követelni, hogy zárják be, mert jaj szegény gyerek megfertőződik, akkor be fogják. Ha azok lesznek hangosabbak, akik a munkahelyüket féltik, akkor nem fogják.
2020. aug. 29. 22:38
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
Kiszivárgott mert egy embernek az apjának a haverja egy politikus, és mondta hogy 2-3 hetig lesz sulu
2020. aug. 29. 23:28
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es. Akkor miért mondták eddig, hogy csak regionálisan lesz távoktatás?
2020. aug. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!