Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Baj ha a történelem atlaszba...

Baj ha a történelem atlaszba ceruzával be van karikázva néhány évszám?

Figyelt kérdés
Puska, adat nincs benne. Csak megkönnyítené, hogy átlássam a lényeget.

2020. máj. 5. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Bajnak nem baj, de valószínűleg ki fogják radíroztatni veled. Vagy kapsz egy teljesen új atlaszt az érettségi idejére.
2020. máj. 5. 17:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg szabály ellenes? Nem hinném hogy bárki megnézi. Fuggvenytablat is vegig kiradiroztam es ra se neztek.
2020. máj. 5. 18:00
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk figyelmeztettek előre, hogy semmi ne legyen beleírva. A függvénytáblázatunkat is (kesztyűben) végiglapozták. Töri atlasszal is ez lesz, legalábbis az én sulimba.

Rémtörténeteket is hallottam, miszerint nem kiradíroztassák, hanem elveszik.

2020. máj. 5. 18:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy beleírni nem szabad, de direkt próbáltam hangsúlyozni, hogy én nem beleírni akarok, hanem pár halvány karikát vagy pöttyöt tenni ceruzával. Ezt tiltja-e a szabályzat?
2020. máj. 5. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet, szóval kapsz egy másikat! Kicsit sunyibban kell elrejteni a dolgokat! Színes tollal, beleszőve a képekbe.
2020. máj. 5. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Tiltjahát.
2020. máj. 5. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tilos de a kutya se nézi. Csak ha valami nagyon kekeckedős tanárt kapsz, nyugodtan hagyd benne.

Nem egy pár karikán fog múlni vagy beleíráson az érettségid :)

2020. máj. 5. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
#7: És ezt tudod garantálni? Mármint azt, hogy egyik felügyelő tanár sem harap rá? Csak mert annyira biztos vagy benne...
2020. máj. 5. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Emelt vagy közép?

2006ban érettségiztem. Akkor középszinten senki nem nézte át egyiket se. A függvénytáblának nem volt egyebként semmi haszna.

Emelten azt hiszem mindenki steril példányt kapott mindenből.

A legjobb amit csinált valaki az temakör jelölő cetlik. Színes cetli ami kilóg, hogy gyorsabban megtaláld az adott képleteket xy temakörhöz amit nem tudtál fejből. Ebbe nem kötöttek bele.

2020. máj. 6. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, de tudnod kell, hogy most 5 perce találkoztam a kérdéseddel egy eduline cikkben😆

Keress rá, valami olyasmi volt, hogy a legviccesebb kérdések az idei érettségivel kapcsolatban.

Amúgy azt nem vágom, hogy valakinek miért vicces ez a kérdés

2020. máj. 7. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!