Baj ha a történelem atlaszba ceruzával be van karikázva néhány évszám?
Nálunk figyelmeztettek előre, hogy semmi ne legyen beleírva. A függvénytáblázatunkat is (kesztyűben) végiglapozták. Töri atlasszal is ez lesz, legalábbis az én sulimba.
Rémtörténeteket is hallottam, miszerint nem kiradíroztassák, hanem elveszik.
Tilos de a kutya se nézi. Csak ha valami nagyon kekeckedős tanárt kapsz, nyugodtan hagyd benne.
Nem egy pár karikán fog múlni vagy beleíráson az érettségid :)
Emelt vagy közép?
2006ban érettségiztem. Akkor középszinten senki nem nézte át egyiket se. A függvénytáblának nem volt egyebként semmi haszna.
Emelten azt hiszem mindenki steril példányt kapott mindenből.
A legjobb amit csinált valaki az temakör jelölő cetlik. Színes cetli ami kilóg, hogy gyorsabban megtaláld az adott képleteket xy temakörhöz amit nem tudtál fejből. Ebbe nem kötöttek bele.
Nem baj, de tudnod kell, hogy most 5 perce találkoztam a kérdéseddel egy eduline cikkben😆
Keress rá, valami olyasmi volt, hogy a legviccesebb kérdések az idei érettségivel kapcsolatban.
Amúgy azt nem vágom, hogy valakinek miért vicces ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!