Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közlekedésmérnöknek megéri...

Közlekedésmérnöknek megéri manapság tanulni?Van itt közlekedésmérnök hallgató,akihez lehetne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

Hát ha a járműmérnöki képzést ezen a szakon belül tudod elvégezni akkor szerintem igen. (Pár egyetemen nincs külön jármű mérnök szak, hanem ebből ágazik ki).

Ha nem így van akkor én nem erőltetném. Van pár közlekes ismerősöm, nem volt túl sok, kifejezetten jó lehetőségük.

Páran gépész MSC-re tovább is mentek.

2020. jún. 7. 09:58
 2/2 anonim válasza:

Én januárban fogok végezni, mint Bsc-s közlekedésmérnök és közlekedésmérnök Msc-re is fogok menni.

De szinte csak azok tudják megérősen kamatoztatni a közlekedésmérnök tudásukat, akik nagyon szeretik, amit csinálnak. Különben egyetértek a fentebb szólóval.

Ha csak az a cél, hogy megérje elvégezni az egyetemet, akkor nem ajánlom. :D

De egyébként kérdezhetsz nyugodtan :D

2020. júl. 9. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!