Szerintetek ez tényleg ciki egy 16 éves lánynak ezek a füzetek?
Ezt vettem a 16 éves lányomnak, aki kiakadt rajta. Ez tényleg annyira égő lenne?
8 és 10 vagyok.
De igazat adok azoknak is, akik szz
azt írták csúfolták a társulat a cipő miatt.
Undorító és nagyon buta dolog a csúfolás és a kiközösítés😢😢.
Tudom jót akart az édesanya, mert nem tudta tetszeni fog - e a lányának.
De az is elég gáz, aki a füzet miatt piszkálná.
Nem tudom mennyit vett, de max kösse át a lány poszterbe, vagy otthon használja jegyzetelésre.
1-est es a 3-ast hasznalnam most, egyetemistakent is.
A masik 2 gyerekes.
Legjobb ut, a kompromisszum, mar ha a lanyodnak tetszik ez a ketto. Ha nem tetszik neki es valogatos termeszet, nem fogja hasznalni oket. Sajnos, meg ha meg is bant ezzel.
Szerintem nem ciki, inkább aranyos. Nálunk még 12.osztályban is ilyen füzeteket használtak a lányok, sőt fiúk közül is voltak akiknek mintás füzetei voltak.
Most megyek tizenharmadikba, de még mindig ilyen füzeteket veszek. Én úgy gondolom akkor égő bármi, hogyha mindig mások véleménye érdekli. Pl Mari és Anna azt mondja égő a piros póló, nem azt jelenti, hogy másnak égőnek kell találnia
Dehogy ciki. A lányom 12.-ben dinoszauruszos matricát hajkurászott az órarendjére.
Mert ez 8-10 éves korig mindennapos, 14-15-ig ciki, utána meg poén.
24 éves vagyok. Kurvára leszarom, ki mit mond, én azt a be cool-os füzetet vinném például most is egyetemi előadásra.
Nem emlékszem, mi volt ciki és mi nem nekem 16 évesen, de az biztos, hogy ez a "ciki" korszak hamar lecseng és huszonévesen megint mindenki fürdeni fog a rajzfilm figurákban meg a kismacskás tolltartóban és minden ilyen cuccnak örül, ha lát a kortársainál vagy az irodában.
16 éves lány. Nem kis pisis. Ezek a füzetek max 5. osztályig mennének el. És azért, mert itt egyesek örülnének az ilyen füzetnek, mások lehet meg nem. Szerintem is ciki.
Az egyik válaszolónak meg üzenem, hogy nem kell sarkítani, nemcsak a hagyományos füzet létezik, meg nemcsak a dedós füzet. Mert ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!