Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg ciki...

Szerintetek ez tényleg ciki egy 16 éves lánynak ezek a füzetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt vettem a 16 éves lányomnak, aki kiakadt rajta. Ez tényleg annyira égő lenne?

2020. aug. 28. 20:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

8 és 10 vagyok.

De igazat adok azoknak is, akik szz

azt írták csúfolták a társulat a cipő miatt.

Undorító és nagyon buta dolog a csúfolás és a kiközösítés😢😢.

Tudom jót akart az édesanya, mert nem tudta tetszeni fog - e a lányának.

De az is elég gáz, aki a füzet miatt piszkálná.

Nem tudom mennyit vett, de max kösse át a lány poszterbe, vagy otthon használja jegyzetelésre.

2020. aug. 28. 21:07
 12/24 Furujika ***** válasza:
83%

1-est es a 3-ast hasznalnam most, egyetemistakent is.

A masik 2 gyerekes.

Legjobb ut, a kompromisszum, mar ha a lanyodnak tetszik ez a ketto. Ha nem tetszik neki es valogatos termeszet, nem fogja hasznalni oket. Sajnos, meg ha meg is bant ezzel.

2020. aug. 28. 21:19
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Én felnőtt létemre is simán veszek mintás füzetet. Szerintem nem ciki, a lényeg, hogy NEKI tetszik-e.
2020. aug. 28. 21:22
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is azok amelyikeken a sok kicsi bagoly van azok tök jók. De ha a lányodnak nem tetszik, akkor hiába. Egy 16 éves gyereknek azért tényleg nem ilyeneket kellett volna venned, már ne is haragudj. Legközelebb beszéljétek meg pontosan hogy milyen jó neki, vagy menjen el ő is segíteni. Ennyi idősen már simán vagy én vagy az öcsém segítettünk anyukámnak a tanszervásárlásban. Ha te kérdezés nélkül vettél neki füzeteket viszont, akkor a te hibád.
2020. aug. 28. 21:26
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem ciki, inkább aranyos. Nálunk még 12.osztályban is ilyen füzeteket használtak a lányok, sőt fiúk közül is voltak akiknek mintás füzetei voltak.

Most megyek tizenharmadikba, de még mindig ilyen füzeteket veszek. Én úgy gondolom akkor égő bármi, hogyha mindig mások véleménye érdekli. Pl Mari és Anna azt mondja égő a piros póló, nem azt jelenti, hogy másnak égőnek kell találnia

2020. aug. 28. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
46%

Dehogy ciki. A lányom 12.-ben dinoszauruszos matricát hajkurászott az órarendjére.

Mert ez 8-10 éves korig mindennapos, 14-15-ig ciki, utána meg poén.

2020. aug. 28. 21:33
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
25 éves vagyok, egyetemista. 2 baglyos nagyon tetszik, a másik kettő kevésbé, de nem tartom gáznak semelyiket sem. Nekem pár unikornisos cuccom van... Jók a füzetek, de ha szerinte vagy az ő korosztályában ez ciki, akkor ez van. Inkább ő válassza ki a füzeteit és akkor nincs probléma.
2020. aug. 28. 21:41
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

24 éves vagyok. Kurvára leszarom, ki mit mond, én azt a be cool-os füzetet vinném például most is egyetemi előadásra.

Nem emlékszem, mi volt ciki és mi nem nekem 16 évesen, de az biztos, hogy ez a "ciki" korszak hamar lecseng és huszonévesen megint mindenki fürdeni fog a rajzfilm figurákban meg a kismacskás tolltartóban és minden ilyen cuccnak örül, ha lát a kortársainál vagy az irodában.

2020. aug. 28. 21:56
 19/24 anonim válasza:
11%

16 éves lány. Nem kis pisis. Ezek a füzetek max 5. osztályig mennének el. És azért, mert itt egyesek örülnének az ilyen füzetnek, mások lehet meg nem. Szerintem is ciki.

Az egyik válaszolónak meg üzenem, hogy nem kell sarkítani, nemcsak a hagyományos füzet létezik, meg nemcsak a dedós füzet. Mert ez az.

2020. aug. 28. 22:01
 20/24 anonim válasza:
27%
Gondolom a fiadnak meg pókemberest vettél.
2020. aug. 28. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!