Mit gondoltok, meddig fog működni a rendes tantermi oktatás? (Mostani tanévre nézve)
Szerintem se lépik meg ismét az országos lezárást. Ez is nagy érvágás volt, nem kell belőle egy második. Ahogy már bejelentették ahol szükséges lesz ott akarnak lokálisan digitális oktatást.
Emellett nincsenek meg a szükséges feltételek a digitális oktatáshoz, főleg a szakképzésben a gyakorlat hiánya miatt. Én idén megyek 13. osztályba, ahol elektronikát tanulok heti 35 órából 31 órát másik négy emberrel. Ilyen kislétszám esetén még lehetőségünk is van használni mindannyian külön eszközöket/gépeket, hogy feltudjunk készülni a technikusi vizsgánkra. Viszont, ha át állnak digitális oktatásra akkor mi és még sokan mások bukják az egész tanévet. Nincs lehetőségünk régi több tíz kilós gépeket haza cipelni vagy cserélgetni pl hetenként.
Én szintén október-novemberre tippelek, max addig tart ki a jelenleti oktatás.
Mert attól tartok, hogy most a nagy óvatossagra hivatkozva lehetséges, hogy hazaküldik azokat, akik egyet tüsszentenek vagy kettőt köhintenek, ne adj isten még az orrukat is fújják, hogy ne jöjjenek pár napig-hétig. Még ha nem is "koronás", de mindenki gyanús lesz. Eleve vannak köhögősebb emberek, na azokra most csúnyán néznek a suliban. Én ettől félek, hogy így lesz. Jósolni nem merek, mármint hogy hogy alakulnak az esetszámok és mi lesz az országos vagy világszintű eljárás, de én a személyes jelenlétet hasznosabbnak tartanám a sulikban.
Tényleg, mit fogtok csinálni kisebb megfázás esetén, amit eddig lábon hordtatok ki?
Szerintem megvárják ezt a nagy focis eseményt szeptember végén és utána vált Budapest online oktatásra.
Remélem edzés lesz akkor is, az nagyon hiànyzott.
Maximum november.Az a nagyon maximum tippem, már mióta jósolgatják, hogy jön a második hullám.
(tanuljunk a hibáinkból és tartalékoljatok WC papírt! :D)
A digitális oktatással jobban járnak szerintem a gyerekek, de ki tudja. Nem volt benne részem,ismerősöm sincs aki sulis, kívülről jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!