Mit gondoltok, meddig fog működni a rendes tantermi oktatás? (Mostani tanévre nézve)
Szerintem október😬 de hallottam már olyat is egyik ismerősünktől akinek mondta valami igazgató hogy 2 hét😂 de reménykedjünk,hogy sokáig..
Pl most láttam egyik egyetemi gólyaavatón 5en megfertőzödtek,ha már ilyeneket nem lehet tartani (mondjuk baromság volt megtartani)akkor lassan nincs miről beszélni
Én is a hármas véleményét osztom.
A járványügyi helyzettől függően lesznek egyes helyeken iskolabezárásos digitális oktatás. A gazdaság nem bírna el egy olyan leállást, mint tavasszal.
Már ne haragudjatok de aki szerint van értelme a hibrid oktatásnak azt mennyire lehet segghülye?!
Ha bemész gyakorlatra, ott szünetben még bemész mosdóba, átsétálsz a másik terembe, várakozos stb ugyanúgy ott a veszély. És elé egy apró szikra ami beindítja az egészet. Ahhoz meg a gyakorlati jelenlét bőven elegendő.
Szerintem szeptemberben már Pestnekk annyi.
A koronavírus nem támad a stadionokban ahol több ezer ember üvölt maszk nélkül, 500 fő alatti koncerteken ahol mindenki maszk nelkül vedeli a sört, a strandon ahol több, mint százan vannak a hullámmedencében (természetesen maszk nélkül), a gyárakban, a tömött bkv járműveken...., de az egyetemeken és a közoktatásban rögtön azonnal lefertőzi a tudásra éhes fiatalságot.
Mennyire életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!