Mikor tér vissza a digitális tantermen kívüli oktatás a középiskolákba? Október közepe? Vége?
Már alig várom.
A szeptembert meg az október felét még csak kibírom jelenlétiben, de aztán nekem álljon le!
Nem tudjuk, a járvány alakulásától függ.
Szerintem, ha iskolakezdés után sem fog nagyon megugrani a fertőzöttek száma, akkor nem valószínű, hogy bezárják. Főleg nem, hogy akkora leállás legyen, mint tavasszal. De majd kiderül.
Végig hagyományos oktatás lesz (még az influenza szezonban is). Az esetleges járványgócpontokban lehetséges a digitális oktatás.
Kérdésedre a válaszom az hogy nem lesz októberben digitális oktatás.
A digitális oktatásban a számonkérésekkor a diákok szanaszét puskázták magukat és szinte mindenki javított (nagyon kevesen buktak). A jegyek mögött, nincs valódi tudás. Ezt látva, szerintem amíg lehet addig hagyományos oktatás lesz.
"amíg lehet "
Hát amíg lehet! És ha épp októberben lesz olyan állapot amikor már nem lehet?
Vagy akár még előbb?
Uyge erről nem a SZÁMOK döntenek, mert most több fertőzöttünk van mint áprilisban amikor állt az ország...
Azért érdekes hogy X fertőzöttel leáll az ország, de X+1 fertőzöttel meg nyitnak a sulik. Hát érdekes.
Következetes.
"A jegyek mögött, nincs valódi tudás."
Ja mert a "normál " oktatás esetében aztán van mögötte valódi tudás és nem pofára megy az osztályzás. Hagyjuk már a szar maszlag dumát.
Szállj le a földre. AZ egész közokt úgy ahogy van egy trágyadomb, normál vagy digit oktatással eygütt is.
"Ja mert a "normál " oktatás esetében aztán van mögötte valódi tudás és nem pofára megy az osztályzás."
a legtöbb helyen, tanárnál tényleg nem pofára megy.
"AZ egész közokt úgy ahogy van egy trágyadomb, normál vagy digit oktatással eygütt is."
Ha mindkettő olyan sz@r, akkor nem értem a kérdésed, hogy miért nem online oktatás lesz..
"akkor nem értem a kérdésed, hogy miért nem online oktatás lesz.."
Pedig ehhez azért nem kell ám Nobel díj hogy a kérdésem felfogd. A suli egy rakás szar így is úgy is. Na de az online oktatással megspróoltam napi 2x 1 ra zötyögést a buszon meg a csomó segghülye osztálytárssal való találkozást meg a semmitérő tesiórákat meg az összes maszlag szart (évzáró, ballagás stb) ami egyébként lett volna!
Na EZÉRT várom az online-t vissza! Marha bonyolult a képlet mi?
És szerencsére meg is fogom kapni csak kérdés mikortól? A "bennfentesek" október végét vagyis az őszi szünetet sejtik kezdésnek.
Hogy ezt honnan veszik azt csak ők tudják de ezer helyen hallottam olvastam már ezt!
Kérdező, ha ennyire negatív véleménnyel vagy a közoktatásról, akkor egyáltalán miért vagy benne? Gondolom nem vagy már tanköteles és tárt karokkal vár a munkaerőpiac.
Gondolom nem szeretsz suliba járni. Miért nem kérsz egyéni tanrendet magadnak?
Nem teljesen értelek. Adtam neked egy általam jónak vélt választ. Erre te elkezded szídni az oktatást. Úgy látom, hogy csak vitázni jösz ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!