Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor tér vissza a digitális...

Mikor tér vissza a digitális tantermen kívüli oktatás a középiskolákba? Október közepe? Vége?

Figyelt kérdés

Már alig várom.

A szeptembert meg az október felét még csak kibírom jelenlétiben, de aztán nekem álljon le!

2020. aug. 21. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

Egyértelműen a suli a szar, a tanár a szar, az osztálytársak a szarok, a tesi óra, ja meg ott van még az irodalomóra, nyelvtanóra, matek, töri....konkrétan minden egy darab szar igaz?:DD

(az utazással viszont egyetértek veled. Az egy óriási szar.)

2020. aug. 22. 09:18
 12/12 A kérdező kommentje:

"..konkrétan minden egy darab szar igaz"

Hát ami nem szar az meg felesleges. A tárgyak zöme mit ér semmit. Matek és infó irányában megyek tovább, abból penge vagyok az érdekel, az öszes többi meg a francnak. Ballaszt.

Ezzel együtt ötös vagyok szinte mindenből de most ilyen mese habbal tárgyak mint történelem földrajz hittan minek??? A francnak. Ballaszt.

KI kéne dobni de véglegesen.

2020. aug. 22. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!