Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Pedagógusok Szakszervezete...

A Pedagógusok Szakszervezete (PDSZ) miért akar már megint távoktatást?

Figyelt kérdés

Pont ma hallottam, hogy a PDSZ elfogadhatatlannak tartja a járványügyi protokollt és követelik, hogy vonják vissza és haladéktalanul teremtsék meg a digitális oktatás feltételeit.

Most ezt teljesen nem értem

Év végén még azért lázadoztak, hogy elég volt a távoktatásból, nem lehet így tanítani, most meg megint ezt akarják.

Mit gondoltok? Mi lesz ebből?

2020. aug. 20. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Úgy értem a tanárok felét akik az idősebb kategóriába tartoznak, mivel ők a veszélyeztetebbek, ezzel nem azt mondom hogy bárki más ne lenne veszélyben, mert ezzel lehet nagyon sok tanár ki fog esni, és így sincs elég tanár.

Tanárok akiknek nem volt gépe, azokat beengedték az iskolába nálunk a gépekhez, gyerekeket viszont már nem.

2020. aug. 22. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
És nem éreznéd diszkriminatívnak kicsit se, ha mindenki más egyből megkapna minden infót online, te meg várhatnad a postást napok múlva?
2020. aug. 22. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát én online csináltam, de egyik barátnőm postást választotta, és ő mindig akkor kapta amikor én 😅 (mindig szerdán kaptuk az új anyagot)
2020. aug. 22. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Online órák nem is voltak semmilyen tantárgyból?
2020. aug. 22. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát úgy, hogy hívásban nem

A tanárok elküldték krétán az anyagot ppt-be vagy máshogy és utána irtak pár kérdést és úgy kellett visszaküldeni

És ugye valakiknek ezt nyomtatták ki és elküldték neki

2020. aug. 22. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!