Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mire jegyzeteljek egyetemen?

Mire jegyzeteljek egyetemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptembertől mérnökinformatikus szakon fogok tanulni és a jegyzeteléssel kapcsolatban lenne kérdésem. Nagyon erősen gondolkozok rajta hogy veszek egy iPad-et apple pencil-lel és egy direkt egyetemi jegyzetelésre fejlesztett alkalmazásba fogom írni a jegyzeteimet. Mivel rajzolni kell és matek sorokat levezetni, ezért a laptopot nem gondolom jó választásnak. Viszont az iPaddel és a hozzá kapható ceruzával szerintem egyszerűen tudnék rajzolni és írni egyszerre. Arról nem is beszélve hogy szinkronizálva elérnem bárhonnan bármilyen eszközről a jegyzeteimet és nem vastag mappákból kell keressek egy korábbi témát. Szerintetek működhet a tableten való jegyzetelés, vagy maradjak a jó öreg papír+toll kombónál?

2020. júl. 30. 23:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

Ha meg tudod engedni szerintem remek opció. Az hogy nem hurcolászol 8 vastag mappát hanem csak egyetlen kis eszközt ami bármikor ott van minden órán, amibe gyakorlatilag annyit firkálsz meg gyakorolsz amennyit akarsz, amin bárminek utánanézhetsz nagyon megéri(nekem legalábbis).

Lásd e videókat:

https://www.youtube.com/watch?v=waR3xBDHMqw

https://www.youtube.com/watch?v=wW4QcHaeubk

2020. aug. 1. 15:33
 22/26 anonim ***** válasza:
23%

Persze iPad. Mint a filmekbe...😂

Vegyél inkább egy normális tollat, meg papírt. Telefonnal beszkenneled, és meg lesz online is.

2020. aug. 1. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem király ötlet!
2020. aug. 1. 22:34
 24/26 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha számításba vesszük hogy mennyi füzet kell egyetemre és egy ipad árát, hát annak az árából annyi füzetet tollat vehetsz hogy mikor elvégzed az egyetemet akkor is lesz.
2020. aug. 1. 23:05
 25/26 anonim ***** válasza:
62%

Én is ezen agyaltam sokáig. Ugyanis már jártam egy szakra. Laptop + füzet kombóval de súlya is volt meg volt amit nem tudtam laptopon ábrázolni.

Egyik csoporttársam ipadot használt és tetszett, hogy minden egy helyen van neki.

Most, hogy másik szakot kezdek úgy gondoltam beruházok rá. :)

Szerintem tök jó appok vannak hozzá és youtubeon rengeteg tanulós meg jegyzetkészítős videó van fent.

(Egyébként most applenél van akció, ha veszel ipadot akkor ajándék airpods jár hozzá)

2020. aug. 3. 21:56
 26/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom a sok idióta minek pontozza le a másikat.
2020. aug. 4. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!